I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Miltal [mileage]

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Attributet miltal [mileage] avser antalet miles eller kilometer som registrerats på vägmätaren för ett fordon som säljs.

Innehåll

Användningsområde

Required Krävs för flöden för fordonsannonser.

Format

Följ de här riktlinjerna för formatering för att se till att Google förstår den data du skickar.

Ta reda på när och hur du skickar in produktdata på engelska.

Typ Heltal + enhet (km/miles)
Enheter som stöds
  • Sträcka (meter): Km, KM, km
  • Sträcka (amerikanska måttenheter): Miles, MILES, miles
Upprepat fält (Vad är det här?) Nej
Filformat Exempelvärde
Text/tabbavgränsat 121 000 KM eller 24 000 Miles
XML (flöden) <g:mileage>121000 KM</g:mileage> or <g:mileage>24000 Miles</g:mileage>

Information om hur du formaterar data för Content API finns i riktlinjerna för Content API för fordonsannonser.

Minimikrav

Du måste uppfylla det här kravet för att kunna visa din produkt. Om du inte uppfyller kraven underkänner vi din produkt, och vi meddelar dig det i ditt Merchant Center-konto.

• Inkludera alltid enheten. ”Km”, ”KM” och ”km” är tillåtna för kilometer, medan ”Miles”, ”MILES” och ”miles” är tillåtna för miles.

Metodtips

Det här tipset kan hjälpa dig gå längre än de grundläggande kraven och optimera din produktdata för att få bästa möjliga resultat.

• Ange ett korrekt värde för sträckan som fordonet har körts. För nya bilar är värdet noll (till exempel 0 km eller 0 miles) tillåtet.