I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Kjørelengde [mileage]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Attributtet for kjørelengde [mileage] viser til antall kilometer som er registrert i kilometerstanden til kjøretøy som er lagt ut for salg.

I denne artikkelen

Bruksområder

Required Obligatorisk for feeder for kjøretøyannonser.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det

Type Heltall + enhet (km/miles)
Støttede måleenheter
  • Distanse (metrisk måleenhet): Km, KM, km
  • Distanse (amerikansk måleenhet): miles, MILES, miles
Gjentatt felt (Hva er dette?) Nei
Filformat Eksempelverdi
Tekst/tabulatordelt 121 000 km eller 24 000 engelske mil
XML (feeder) <g:mileage>121000 KM</g:mileage> eller <g:mileage>24000 Miles</g:mileage>

Hvis du vil formatere dataene for Content API, kan du gå til Content API-retningslinjene for kjøretøyannonser.

Minstekrav

Dette er kravet du må oppfylle for å vise produktet ditt. Hvis du ikke gjør det, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Sørg for at du alltid inkluderer enheten. «Km», «KM» og «km» godtas for kilometer, mens «miles», «MILES» og «miles» godtas for engelske mil.

Anbefalt fremgangsmåte

Med disse anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Oppgi en nøyaktig verdi for kjøretøyets kjørelengde. For nye biler godtas en verdi på null (f.eks. «0 km» eller «0 engelske mil»).