In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Kilometerstand [mileage]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Het kenmerk kilometerstand [mileage] omvat het aantal mijlen of kilometers dat is geregistreerd op de kilometerteller van een voertuig dat u te koop aanbiedt.

In dit artikel

Wanneer te gebruiken

Required Vereist voor feeds voor voertuigadvertenties.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Meer informatie over wanneer en hoe u uw productgegevens indient in het Engels

Type Geheel getal + eenheid (km/mijl)
Ondersteunde eenheden
  • Afstand (metrisch): Km, KM, km
  • Afstand (VS): Miles, MILES, miles
Herhaald veld (Wat is dit?) Nee
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekst/door tabs gescheiden 121000 KM of 24000 Miles
XML (feeds) <g:mileage>121000 KM</g:mileage> of <g:mileage>24000 Miles</g:mileage>

Ga naar de Content API-richtlijnen voor voertuigadvertenties voor informatie over hoe u uw gegevens voor de Content API indeelt.

Minimumvereisten

Dit is de vereiste waaraan u moet voldoen om uw product te tonen. Als u niet aan deze vereiste voldoet, keuren we uw product af. Dit laten we u weten in uw Merchant Center-account.

• Vermeld altijd de eenheid. Gebruik 'Km', 'KM' of 'km' voor kilometers en 'Miles', 'MILES' of 'miles' voor mijlen.

Best practice

Met deze best practice optimaliseert u uw productgegevens voor de beste resultaten.

• Geef de kilometerstand nauwkeurig op. Voor nieuwe auto's kunt u de waarde 0 (bijvoorbeeld '0 km' of '0 miles') gebruiken.