I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Modell [model]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Bruk attributtet for modell [model] for å angi bilmodellen uten spesifikasjoner om utstyrsnivået.

I denne artikkelen

Bruksområder

Required Obligatorisk for alle kjøretøy som er oppført i Merchant Center.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Se når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det.

Type Streng
Gjentatt felt Nei
Filformat Eksempelverdi
Type Streng
Tegngrense 150
Tekst/tabulatordelt Silverado 1500
XML (feeder) <g:model>Silverado 1500</g:model>

Hvis du vil formatere dataene for Content API, kan du gå til Content API-retningslinjene for kjøretøyannonser.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjene for å sikre at du sender inn informasjon av høy kvalitet for produktene dine.

Anbefalte fremgangsmåter

Med disse anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Du kan bare legge inn bilmodellen ved bruk av attributtet for modell [model]. Hvis du vil legge til informasjon om utstyrsnivået, bruker du attributtet for utstyrsnivå [trim].

Eksempler

Innsending av attributtet for modell [model]

Når du sender inn dette attributtet, må du sende inn «Modell» og ikke «Modell, luksusutgave» eller «Modell, standardutgave». Hvis en kjøretøymodell for eksempel kalles «One» og har utstyrsnivå «B», angir du «One» i attributtet for modell [model] og «B» i attributtet for utstyrsnivå [trim].