In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Model [model]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Gebruik het kenmerk model [model] om het model van de auto aan te geven zonder details over de uitvoering.

In dit artikel

Wanneer te gebruiken

Required Vereist voor elk voertuig dat wordt vermeld in Merchant Center.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Meer informatie over wanneer en hoe u uw productgegevens indient in het Engels

Type Tekenreeks
Herhaald veld Nee
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Type Tekenreeks
Tekenlimiet 150
Tekst/door tabs gescheiden Silverado 1500
XML (feeds) <g:model>Silverado 1500</g:model>

Ga naar de Content API-richtlijnen voor voertuigadvertenties als u wilt weten hoe u uw gegevens voor de Content API indeelt.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van duidelijke gegevens te voorzien.

Best practices

Met deze best practices kunt u uw productgegevens optimaliseren voor de beste resultaten.

• Geef via het kenmerk model [model] alleen het model van de auto op. Gebruik het kenmerk uitvoering [trim] voor informatie over de uitvoering van het voertuig.

Voorbeelden

Het kenmerk model [model] invoeren

Als u dit kenmerk invoert, voert u 'Model' in en niet 'Luxemodel' of 'Standaardmodel'. Voor een voertuigmodel dat bekendstaat als 'One' met uitvoering 'B', geeft u 'One' op voor het kenmerk model [model] en 'B' voor het kenmerk uitvoering [trim].