I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Model [model]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten model [model] til at angive bilens model uden specifikke oplysninger om udgaven.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Required Påkrævet for alle køretøjer, der er angivet i Merchant Center.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk.

Type Streng
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på værdi
Type Streng
Tegnbegrænsning 150
Tekst/tabulatorsepareret Silverado 1500
XML (feeds) <g:model>Silverado 1500</g:model>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, skal du gå til retningslinjerne for Content API til køretøjsannoncer.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Bedste praksis

Denne optimale løsning kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend kun bilens model ved hjælp af attributten model [model]. Hvis du vil tilføje oplysninger om køretøjets udgave, skal du bruge attributten udgave [trim].

Eksempler

Indsender attributten model [model]

Når du indsender denne attribut, skal du indsende "Model" og ikke "Model deluxe" eller "Model standard". For en køretøjsmodel, der kaldes "One" og har udstyrsværdien "B", skal du f.eks. angive "One" i attributten model [model] og "B" i attributten udgave [trim].