I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

VIN-kode [VIN]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Bruk attributtet for VIN-kode [VIN] eller kjøretøyets identifikasjonsnummer som en unik identifikator for hvert kjøretøy.

I denne artikkelen

Bruksområder

Required Obligatorisk for alle kjøretøyannonser som er oppført i Merchant Center. Unntak nedenfor:

Optional Valgfritt for kjøretøyannonser som er oppført i Frankrike, Storbritannia og Tyskland.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Se når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det.

Type

Unicode-tegn (anbefalt: bare ASCII)

Gjentatt felt Nei
Filformat Eksempelverdi
Type Streng
Tegngrense 17 sifre
Tekst/tabulatordelt 4Y1SL65848Z411439
XML (feeder) <g:vin>4Y1SL65848Z411439</g:vin>

Hvis du vil formatere dataene for Content API, kan du gå til Content API-retningslinjene for kjøretøyannonser.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjene for å sikre at du sender inn informasjon av høy kvalitet for produktene dine.

Minstekrav

Dette er kravet du må oppfylle for å vise produktet ditt i Merchant Center. Hvis du ikke gjør det, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• VIN-koden [VIN] skal være unik for hvert kjøretøy.

Anbefalte fremgangsmåter

Med disse anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Attributtet for VIN-kode [VIN] skal ikke dupliseres i en gitt feed.
    • Merk at en separat feed som er målrettet mot et annet språk, kan bruke den samme VIN-kodeverdien.