In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

VIN [VIN]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Gebruik het kenmerk VIN [VIN] of het voertuigidentificatienummer als unieke ID voor elk voertuig.

In dit artikel

Wanneer te gebruiken

Required Vereist voor elke voertuigadvertentie die wordt vermeld in Merchant Center. Hierbij gelden deze uitzonderingen:

Optional Optioneel voor voertuigadvertenties in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Meer informatie over wanneer en hoe u uw productgegevens indient in het Engels

Type

Unicode-tekens (aanbevolen: alleen ASCII)

Herhaald veld Nee
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Type Tekenreeks
Tekenlimiet 17 tekens
Tekst/door tabs gescheiden 4Y1SL65848Z411439
XML (feeds) <g:vin>4Y1SL65848Z411439</g:vin>

Ga naar de Content API-richtlijnen voor voertuigadvertenties voor informatie over hoe u uw gegevens voor de Content API indeelt.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van duidelijke gegevens te voorzien.

Minimumvereisten

Dit is de vereiste waaraan u moet voldoen om uw product in Merchant Center te tonen. Als u niet aan deze vereiste voldoet, keuren we uw product af. Dit laten we u weten in uw Merchant Center-account.

• Het VIN [VIN] moet uniek zijn voor elk voertuig.

Best practices

Met deze best practices kunt u uw productgegevens optimaliseren voor de beste resultaten.

• Het kenmerk VIN [VIN] mag niet worden gedupliceerd in een feed.
    • In een afzonderlijke feed die een andere taal target, kan dezelfde VIN-waarde worden gebruikt.