In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Uitvoering [trim]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Gebruik het kenmerk uitvoering [trim] om de uitvoering van het voertuigmodel aan te geven.

In dit artikel

Wanneer te gebruiken

Optional Optioneel voor voertuigen die worden vermeld in Merchant Center.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Meer informatie over wanneer en hoe u uw productgegevens indient in het Engels

Type Tekenreeks
Herhaald veld Nee
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Type Tekenreeks (bijvoorbeeld S, SV, SL)
Tekenlimiet 150
Tekst/door tabs gescheiden 1LT
XML (feeds) <g:trim>1LT</g:trim>

Ga naar de Content API-richtlijnen voor voertuigadvertenties als u wilt weten hoe u uw gegevens voor de Content API indeelt.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van duidelijke gegevens te voorzien.

Best practices

Met deze best practices kunt u uw productgegevens optimaliseren voor de beste resultaten.

• De waarde voor de uitvoering moet duidelijk de uitvoering van het voertuig zijn en mag niet het model van het voertuig bevatten.