I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Kjøretøyets listepris [vehicle_msrp]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Bruk attributtet for kjøretøyets listepris [vehicle_msrp] eller produsentens veiledende utsalgspris (listepris) for brukte og nye biler som er oppført i Merchant Center. Hvis listeprisen ikke er den samme som salgsprisen, skal den vises separat på landingssiden med beskrivelsen av kjøretøyet og merkes som listepris.

I denne artikkelen

Bruksområder

Required Obligatorisk for nye biler som er oppført i Merchant Center. Unntak nedenfor:

Optional Valgfritt for alle bruktbiler som er oppført i Merchant Center, og for nye biler som er oppført i Canada.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Se når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det.

Type Antall pluss valuta (bruk ISO 4217)
Gjentatt felt Nei
Filformat Eksempelverdi
Type Antall pluss valuta (bruk ISO 4217)

Tekst/tabulatordelt

200000.00 NOK
XML (feeder) <g:vehicle_msrp>200000.00 NOK</g:vehicle_msrp>

Hvis du vil formatere dataene for Content API, kan du gå til Content API-retningslinjene for kjøretøyannonser.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjene for å sikre at du sender inn informasjon av høy kvalitet for produktene dine.

Minstekrav

Dette er kravet du må oppfylle for å vise produktet ditt i Merchant Center. Hvis du ikke gjør det, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Prisen må være høyere enn 0.00 for nye biler.

Anbefalte fremgangsmåter

Med disse anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Sørg for at attributtet for kjøretøyets listepris [vehicle_msrp] samsvarer med listeprisen som vises på landingssiden med beskrivelsen av kjøretøyet.