In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Adviesprijs van voertuig [vehicle_msrp]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Gebruik het kenmerk adviesprijs van voertuig [vehicle_msrp] of de door de fabrikant voorgestelde verkoopprijs voor gebruikte en nieuwe auto's die worden vermeld in Merchant Center. Als de adviesprijs niet hetzelfde is als de verkoopprijs, moet u deze afzonderlijk op de landingspagina van de voertuigbeschrijving vermelden en labelen als adviesprijs.

In dit artikel

Wanneer te gebruiken

Required Vereist voor nieuwe auto's die worden vermeld in Merchant Center. Hierbij gelden de volgende uitzonderingen:

Optional Optioneel voor alle gebruikte auto's in Merchant Center en nieuwe auto's die worden vermeld in Canada.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Meer informatie over wanneer en hoe u uw productgegevens indient in het Engels

Type Aantal plus valuta (gebruik ISO 4217)
Herhaald veld Nee
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Type Aantal plus valuta (gebruik ISO 4217)

Tekst/door tabs gescheiden

20.000,00 EUR
XML (feeds) <g:vehicle_msrp>20000.00 EUR</g:vehicle_msrp>

Ga naar de Content API-richtlijnen voor voertuigadvertenties voor informatie over hoe u uw gegevens voor de Content API indeelt.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van duidelijke gegevens te voorzien.

Minimumvereisten

Dit is de vereiste waaraan u moet voldoen om uw product in Merchant Center te tonen. Als u niet aan deze vereiste voldoet, keuren we uw product af. Dit laten we u weten in uw Merchant Center-account.

• De prijswaarde moet hoger zijn dan 0,00 voor nieuwe auto's.

Best practices

Met deze best practices kunt u uw productgegevens optimaliseren voor de beste resultaten.

• Zorg dat het kenmerk adviesprijs van voertuig [vehicle_msrp] overeenkomt met de adviesprijs die wordt getoond op de landingspagina met de beschrijving van het voertuig.