In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Levering [vehicle_fulfillment]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Het kenmerk levering [vehicle_fulfillment] wordt gebruikt om aan te geven via welke methode het voertuig aan de klant wordt geleverd. Dit groepskenmerk wordt gebruikt met het subkenmerk winkelcode [store_code] voor levering in de winkel en verzending naar de winkel. Winkelcode [store_code] is niet vereist voor online aanbiedingen.

Het kenmerk levering [vehicle_fulfillment] kan tot 3 keer worden herhaald voor elke aanbieding, zodat dealers een optie voor elk leveringstype kunnen specificeren.

In dit artikel

Wanneer te gebruiken

Required Vereist voor elke aanbieding met een optie voor levering via vehicle_fulfillment.

Dit kenmerk gebruikt de volgende ondersteunde waarden:

• In de winkel [in_store]
    • Deze waarde geldt voor online voertuigen die op dit moment in een winkel beschikbaar zijn. Voor de waarde in de winkel [in_store] is een lijst met een of meer winkelcodewaarden vereist.
  • Verzending naar winkel [ship_to_store]
    • Deze waarde geldt voor online voertuigen die bij een lokale dealer kunnen worden geleverd en de klant ze vervolgens kan ophalen. Voor de waarde verzending naar winkel [ship_to_store] is een lijst met een of meer winkelcodewaarden vereist.
  • Online [online]
    • Deze waarde geldt voor online voertuigen die kunnen worden bezorgd op het adres van de klant.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Meer informatie over wanneer en hoe u uw productgegevens indient in het Engels

Type Unicode-tekens (aanbevolen: alleen ASCII)
Herhaald veld Ja, maximaal 3 keer, één keer per optietype.
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Type Unicode-tekens (aanbevolen: alleen ASCII)
Tekenlimiet

Voor winkelcodes is de limiet 64.

Voor levering, zowel in de winkel als verzending naar winkel, worden maximaal 500 winkelcodes ondersteund, gescheiden door een dubbelepunt (:).

Tekst/door tabs gescheiden in_store:1111
XML (feeds)

<g:vehicle_fulfillment>

<g:option>in_store</g:option>

<g:store_code>1111</g:store_code>

</g:vehicle_fulfillment>

Ga naar de Content API-richtlijnen voor voertuigadvertenties voor informatie over hoe u uw gegevens voor de Content API indeelt.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van duidelijke gegevens te voorzien.

Minimumvereisten

Dit is de vereiste waaraan u moet voldoen om uw product in Merchant Center te tonen. Als u niet aan deze vereiste voldoet, keuren we uw product af. Dit laten we u weten in uw Merchant Center-account.

• Als de methode voor levering in de winkel of verzending naar winkel is, moet u ook het subkenmerk winkelcode [store_code] indienen, samen met een of meer toepasselijke winkelcodewaarden.

• Als u meer dan één winkelcodewaarde indient, herhaalt u :store_code in de kop voor elke winkelcode, tot het aangegeven maximum.

Opmerking: Als u minder winkelcodes gebruikt, is de : aan het einde nog steeds vereist voor elke winkelcode die in de kop wordt vermeld.

Voorbeelden

Het groepskenmerk vehicle_fulfillment indienen

Groepskenmerk vehicle_fulfillment
Toegestane waarden
  • in_store
  • ship_to_store
  • online
Subkenmerken
  • optie
  • store_code

Tekstfeeds

Maak de groepskenmerknaam op met vehicle_fulfillment en voeg tussen haakjes een van de ondersteunde waarden voor levering toe, gevolgd door store_code (winkelcode, indien nodig). Het subkenmerk winkelcode store_code moet worden herhaald voor elke winkelcodewaarde die u wilt invoeren, gescheiden door een dubbelepunt ( : ).

Voorbeeld: levering in de winkel

Als het subkenmerk store_code wordt herhaald in de groepskenmerknaam, maar er alleen één winkelcode wordt ingediend, wordt de invoer nog steeds geaccepteerd, omdat de waarde maar één dubbele punt bevat.

Als een dubbelepunt (:) geen afzonderlijke subkenmerkwaarde aangeeft, moet de waarde tussen aanhalingstekens (") staan.

Naam vehicle_fulfillment(option:store_code:store_code)
Waarden

in_store:1111:2222

in_store:1111

in_store:1111:”2222:2”

Voorbeeld: online levering

Het subkenmerk store_code is niet vereist voor online aanbiedingen.

Naam vehicle_fulfillment(option)
Waarde online

Voorbeeld 3: Hybride aanbieding

Een hybride aanbieding combineert beide bovenstaande voorbeelden als afzonderlijke kolommen in de gegevens.

{other feed cols} vehicle_fulfillment(option)

vehicle_fulfillment

(option:store_code:store_code)

online in_store:1111:2222

Google Spreadsheets

Maak de groepsnaam op dezelfde manier op als tekstfeeds. Als u een dubbelepunt (:) niet gebruikt om afzonderlijke subkenmerkwaarden te scheiden, moet u de dubbelepunt laten voorafgaan door een backslash (\).

Naam vehicle_fulfillment(option:store_code:store_code)
Waarden

in_store:1111:2222

in_store:1111

in_store:1111:2222\:2

XML-feeds

Voeg indien nodig het subkenmerk winkelcode store_code toe. Als u verschillende leveringsopties wilt invoeren, voert u meerdere kenmerken voor vehicle_fulfillment in en neemt u het subkenmerk store_code op.

Voorbeeld

<g:vehicle_fulfillment>
<g:option>online</g:option>
</g:vehicle_fulfillment>
<g:vehicle_fulfillment>
<g:option>in_store</g:option>
<g:store_code>1111</g:store_code>
<g:store_code>2222</g:store_code>
</g:vehicle_fulfillment>