I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Muligheder for ordreopfyldelse ved køb af køretøj [vehicle_fulfillment]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Attributten muligheder for ordreopfyldelse ved køb af køretøj [vehicle_fulfillment] bruges til at angive den måde, køretøjet leveres til kunden på. Denne gruppeattribut bruges sammen med den underordnede attribut butikskode [store_code] ved ordreopfyldelse i butik og levering til butik. Butikskoder [store_code] er ikke påkrævet for onlinetilbud.

Attributten muligheder for ordreopfyldelse ved køb af køretøj [vehicle_fulfillment] kan gentages op til 3 gange for hvert tilbud, så forhandlere kan angive en mulighed for hver opfyldelsestype.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Required Påkrævet for hvert tilbud, der har en leveringsmulighed via muligheder for ordreopfyldelse ved køb af køretøj.

Denne attribut bruger følgende understøttede værdier:

• I butik [in_store]
    • Denne værdi gælder for køretøjer online, som i øjeblikket er tilgængelige i en butik. Værdien i butik [in_store] kræver en liste over en eller flere butikskodeværdier.
  • Levering til butik [ship_to_store]
    • Denne værdi gælder for køretøjer online, som kan leveres til en kundes lokale forhandler til afhentning. Værdien levering til butik [ship_to_store] kræver en liste over en eller flere butikskodeværdier.
  • Online [online]
    • Denne værdi gælder for køretøjer, som er tilgængelige online og kan leveres til kundens adresse.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk.

Type Unicode-tegn (anbefalet: Kun ASCII)
Gentaget felt Ja, op til 3 gange, én gang pr. mulighedstype.
Filformat Eksempel på værdi
Type Unicode-tegn (anbefalet: Kun ASCII)
Tegnbegrænsning

For butikskoder, 64.

For muligheder for ordreopfyldelse ved køb af køretøj, enten i butik eller med levering til butik, understøttes op til 500 butikskoder, som er adskilt af et kolon ( : ).

Tekst/tabulatorsepareret in_store:1111
XML (feeds)

<g:vehicle_fulfillment>

<g:option>in_store</g:option>

<g:store_code>1111</g:store_code>

</g:vehicle_fulfillment>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, skal du gå til retningslinjerne for Content API til køretøjsannoncer.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde dette krav for at vise dit produkt i Merchant Center. Hvis du ikke opfylder kravet, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Hvis metoden til muligheder for ordreopfyldelse ved køb af køretøj er enten i butik eller levering til butik, skal den underordnede attribut butikskode [store_code] også indsendes sammen med en eller flere relevante butikskodeværdier.

• Hvis du angiver mere end én butikskodeværdi, skal du gentage :store_code i overskriften for hver butikskode op til det angivne maksimum.

Bemærk! Hvis du bruger færre butikskoder, er det efterfølgende ":" stadig påkrævet for hver butikskode, der er nævnt i overskriften.

Eksempler

Indsendelse af gruppeattributten vehicle_fulfillment

Gruppeattribut vehicle_fulfillment
Accepterede værdier
  • in_store
  • ship_to_store
  • online
Underordnede attributter
  • option
  • store_code

Tekstfeeds

Formatér navnet på gruppeattributten ved hjælp af vehicle_fulfillment, og tilføj derefter en af de understøttede opfyldelsesværdier i en parentes efterfulgt af store_code (efter behov). Den underordnede attribut store_code skal gentages for hver butikskodeværdi, du vil indsende. Butikskoderne skal være adskilt af et kolon ( : ).

Eksempel på ordreopfyldelse i butikken

Hvis den underordnede attribut store_code gentages i navnet på gruppeattributten, men der kun indsendes én butikskodeværdi, vil posten stadig blive accepteret, da der kun er ét kolon i værdien.

Når et kolon ( : ) ikke angiver en separat underordnet attributværdi, skal værdien stå mellem anførselstegn ( " ).

Navn vehicle_fulfillment(option:store_code:store_code)
Værdier

in_store:1111:2222

in_store:1111

in_store:1111:”2222:2”

Eksempel på ordreopfyldelse online

Den underordnede attribut butikskode er ikke påkrævet for onlinetilbud.

Navn vehicle_fulfillment(option)
Værdi online

Eksempel 3: hybridtilbud

Et hybridtilbud kombinerer begge eksempler ovenfor som separate kolonner i dataene.

{andre feedkolonner} vehicle_fulfillment(option)

vehicle_fulfillment

(option:store_code:store_code)

online in_store:1111:2222

Google Sheets

Formatér navnet på gruppeattributten på samme måde som med tekstfeeds. Når et kolon ( : ) ikke bruges til at adskille underordnede attributværdier, skal det angives med en foranstillet omvendt skråstreg ( " \ " ).

Navn vehicle_fulfillment(option:store_code:store_code)
Værdier

in_store:1111:2222

in_store:1111

in_store:1111:2222\:2

XML-feeds

Medtag den underordnede attribut store_code efter behov. Hvis du vil angive flere forskellige muligheder for ordreopfyldelse, skal du indsende attributten vehicle_fulfillment flere gange og medtage den underordnede attribut store_code.

Eksempel

<g:vehicle_fulfillment>
<g:option>online</g:option>
</g:vehicle_fulfillment>
<g:vehicle_fulfillment>
<g:option>in_store</g:option>
<g:store_code>1111</g:store_code>
<g:store_code>2222</g:store_code>
</g:vehicle_fulfillment>