I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

År [year]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Attributtet for år [year] brukes til å beskrive årsmodellen til kjøretøyet som er oppført. Bruk det for alle kjøretøyannonser som er oppført i Merchant Center.

I denne artikkelen

Bruksområder

Required Obligatorisk for alle kjøretøyannonser.

Optional Valgfritt for kjøretøyannonser som er oppført i Frankrike og Tyskland.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Se når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det.

Type Heltall
Gjentatt felt Nei
Filformat Eksempelverdi
Type Heltall (4 sifre)

Tekst/tabulatordelt

2023

XML (feeder)

<g:year>2023</g:year>

Hvis du vil formatere dataene for Content API, kan du gå til Content API-retningslinjene for kjøretøyannonser.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjene for å sikre at du sender inn informasjon av høy kvalitet for produktene dine.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å vise produktet ditt i Merchant Center. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Oppgi det nøyaktige modellåret til kjøretøyet når du sender inn attributtet for år [year].