Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Poissuljetut brändit [brand_exclusion]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Käytä poissuljetut brändit [brand_exclusion] ‐määritettä, jos haluat sulkea tuotteita pois tarjouksesta brändin [brand] perusteella.

Käyttö

Jos luot tarjouksen, joka koskee vain tiettyjä brändejä, käytä kampanjasyötteessä tuotesuodatinta.

Jos haluat ottaa tämän vaihtoehdon käyttöön, tarjoukseen kuuluvat tuotteet [product_applicability] ‑määritteen arvoksi on lisättävä specific_products. Lue lisää tuotesuodattimista.

Muoto

Tyyppi

Merkkijono
Rajoitukset 50 merkkiä. Kirjainkoolla on väliä määritteessä.
Toistuva kenttä Kyllä, enintään 10 kertaa. Erota brändit toisistaan pilkulla.
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet Acme-tuotteet
XML-syötteet <g:id>Acme-tuotteet</g:id>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Vähimmäisvaatimukset

Seuraavien vaatimusten pitää täyttyä, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskus-tililläsi.

• Määritteen arvon on vastattava tuotesyötteen tietoja.
  • Brändien nimissä välilyönneillä ja kirjainkoolla on väliä, ja niiden on vastattava tarkalleen tuotesyötteen kirjoitusasua.
  • Älä lisää tätä määritettä, jos brändeillä on ehdot täyttäviä tuotteita. Jos näin on, sinun on mäpättävä tarjoustunnus [promotion_id] manuaalisesti tuotesyötteesi ehdot täyttäviin tuotteisiin tai käytettävä tarjouksen tuotetunnus [item_id] ‐määritettä kampanjasyötteen hyväksyttävien tuotteiden mäppäämiseen (enintään 20 tuotetta).