Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korjausohje: Linkkimalli [link_template] ‐määrite puuttuu

Lisää linkkimalli [link_template] ‐määrite paikallisiin tuotteisiin
Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Yhdeltä tai useammalta tuotteeltasi puuttuu linkkimalli [link_template] ‐määrite. Kun käytät kauppiaan ylläpitämää paikallista tuotesivua (täysi), sinun on lisättävä kaikkiin paikallisiin tuotteisiin linkkimalli [link_template] ‐määrite, joka sisältää toimipistekoodi [store_code] ‐ValueTrack-parametrin. Voit myös lisätä valinnaisen määritteen kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun mobiililinkki [mobile_link_template], joka optimoi kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun mobiililaitteille ja seuraa mobiiliklikkauksia.

Linkkimallin on oltava kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun (täysi) laskeutumissivun vaatimusten mukainen. Jos et voi lisätä toimipistekoodi [store_code] ‑ValueTrack-parametriä sisältävää linkkimalli [link_template] ‐määritettä ohjataksesi asiakkaat suoraan tiettyyn kauppaan, sinun kannattaa vaihtaa laskeutumissivukokemuksesi kauppiaan ylläpitämäksi paikalliseksi tuotesivuksi (perus).

Huom.: Jos lisäät paikalliseen tuotesyötteeseesi ads-uudelleenohjaus [ads_redirect] ‑määritteen, sinun on lisättävä toimipistekoodi [store_code] ‑ValueTrack-parametri ads-uudelleenohjaus [ads_redirect] ‑määritteelle ja kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun linkki [link_template] ‑määritteelle.

Ohjeet

Vaihe 1: Katso, mitä tuotteita ongelma koskee

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Valitse navigointivalikosta Tuotteet ja klikkaa Diagnostiikka.
  3. Valitse Tuoteongelmat.
  4. Suodata dataa valitsemalla Näyttöpaikka: Paikalliset tuotemainokset.

Näin voit ladata .csv-muotoisen listan kaikista tuotteista, joissa on ongelmia:

• Klikkaa latauskuvaketta Download suodatinkuvakkeen Download vierestä. Löydät sen kaavion alapuolelta ja ongelmaluettelon yläpuolelta.

Näin voit ladata .csv-muotoisen listan kaikista tuotteista, joihin liittyy tietty ongelma:

• Valitse Ongelma-sarakkeesta ongelma ja klikkaa sitten rivin lopusta latauskuvaketta Download.

Jos haluat nähdä listan enintään 50 tuotteesta, joihin liittyy tietty ongelma:

• Valitse Ongelma-sarakkeesta ongelma ja klikkaa sitten Tuotteita‑sarakkeesta Näytä esimerkit.

Vaihe 2: Päivitä syöte lisäämällä linkkimalli [link_template] ‐määrite, joka sisältää toimipistekoodi [store_code] ‐ValueTrack-parametrin

1. Suodata ladattu raportti niin, että näet vain tuotteet, joita koskee seuraava ongelma:
    "Ongelman nimi" = Puuttuva arvo [link_template]
  2. Päivitä tuotetiedot lisäämällä linkkimalli [link_template]- ja ads-uudelleenohjaus [ads_redirect] ‐määritteisiin toimipistekoodi [store_code] ‐ValueTrack-parametri.

Vaihe 3: Lähetä tuotetiedot uudelleen

1. Kun olet päivittänyt tuotetietosi, lisää ne uudelleen jollakin seuraavista tavoista:
  2. Tarkista seuraavaksi, että ongelma on korjattu, eli varmista, että sitä ei enää näy Diagnostiikka-sivulla.

Huomaathan, että tekemäsi muutos ei välttämättä näy heti Diagnostiikka-sivulla.