I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Jag vill aktivera tillägg i Merchant Center

En anpassad ikon för Merchant Center Next-artiklar

Om du vill anpassa hur Merchant Center fungerar för ditt företag med mer avancerade funktioner kan du aktivera tillägg, som till exempel lägger till kampanjer i annonser och produktinformation.

Kom igång

1. Klicka på Tillägg på navigeringsmenyn. En lista över alla tillgängliga alternativ visas.
  2. Klicka på Aktivera för det tillägg som du vill aktivera för att komma igång.

Du kan när som helst inaktivera tillägg i Merchant Center genom att klicka på respektive knapp. Följ uppmaningarna innan du inaktiverar tilläggen.

Observera att endast tillägg som är kompatibla med ditt Merchant Center-konto är tillgängliga. Det kan hända att andra markeras som otillgängliga.

Nya tillägg blir tillgängliga med jämna mellanrum. Kom tillbaka regelbundet för att hitta de som fungerar bäst för ditt företag. Tillgängliga tillägg: