I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Konfigurer Google for lokalt butikslager i Google- og YouTube-appen

Denne artikel er beregnet til brugere af Google og YouTube-appen på Shopify

Hvis du administrerer lagerbeholdningen på forskellige placeringer, kan du promovere dine produkter og nå ud til kunder i nærheden, som søger på Google. Med lokalt butikslager til lokale søgninger kan Google vise kunderne, hvor dine produkter er, så de kan købe på en lokation, der er praktisk for dem.

Når du har konfigureret lokalt butikslager i Google- og YouTube-appen på Shopify, kan du vise dine produkter som annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale fortegnelser.

På denne side

Krav

Sørg for, at din netbutik opfylder følgende krav:

Krav til Shopify

• Du skal bruge Shopifys kassesystem.
  • Du skal have en fysisk butik, som du sælger fra.
  • Du skal have Shopifys lager for kassesystem. Du kan tilføje mængden af produkter i hver butik.
  • Du skal have mindst 11 produkter.

Google-krav

Sådan konfigurerer du lokalt butikslager på Google

Følg nedenstående trin for at konfigurere lokalt butikslager på Google og promovere dine produkter lokalt:

Start konfigurationsvejledningen for lokalt butikslager på Google

• I Google- og YouTube-appen på Shopify skal du vælge fanen Oversigt.
  • Rul til sektionen "Lokalt lager".
  • Klik på Kom godt i gang for at gå til konfigurationsvejledningen.

Opret en Google Virksomhedsprofil

• Klik på Opret profil i konfigurationsvejledningen for at tilmelde dig en gratis Google Virksomhedsprofil.
  • Hvis du allerede har en profil, skal du klikke på Jeg har allerede en profil.

Google Virksomhedsprofiler giver dig mulighed for at føje dine detailforretninger til Google, så dine lokationer vises på Google Maps og Søgning. Når du tilføjer lokationer, skal du sørge for, at du bruger præcis den samme adresse som dine detailhandelsbutikker i Shopify, så lageroplysningerne nemt kan synkroniseres.

Forbered dine produkter til synkronisering

Hvis du vil synkronisere dine produkter mellem din Shopify-butik og Google Merchant Center, skal du have mindst 11 produkter, der har status af godkendt i sektionen Produktfortegnelser på siden "Oversigt" i Google & YouTube-appen på Shopify.

Klik på Jeg forstår for at anerkende, at dine produkter opfylder disse krav.

Tilknyt dine Google-konti

Når du har accepteret kravene for at forberede produkter til synkronisering, skal du knytte din Google Virksomhedsprofil til din Google Merchant Center-konto.

I trinnet "Tilknyt konti" skal du angive den mailadresse, du brugte til at oprette din Google Virksomhedsprofil, og klikke på Tilknyt.