I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Skapa förtroende hos dina kunder

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Vi vill att Google ska vara en säker och tillförlitlig plats för både våra kunder och återförsäljare. Kunderna ska känna sig säkra på erbjudandena som de söker efter och på företagen de köper från. Ibland kan det ta lite tid innan ett tillräckligt stort förtroende har etablerats och innan vi anser att det är säkert att visa dina erbjudanden för kunder. Bedömningen är en kontinuerlig process och vi vet att kunder förmodligen gör efterforskningar om dina produkter och ditt företag. Därför kan det hända att vi granskar flera signaler från hela webben. Ju mer vi vet om ditt företag, desto bättre kan vi representera dig.

På den här sidan

Detta skapar kundförtroende

• Företagets identitet:
    • Ange det officiella företagsnamn som du använder på webben och undvik felmatchningar av ditt registrerade företagsnamn och domännamn.
    • Använd en Om oss-sida på webbplatsen för att visa vem du är och berätta om din unika historia.
    • Låt kunderna veta att de kan följa dig på profiler på sociala medier och länka till dessa sidor på din webbplats.
  • Insyn:
    • Var tydlig och ge detaljerad information om dina policyer, inklusive frakt-, retur- och integritetspolicyer.
    • Var tydlig med din affärsmodell och hur du arbetar.
  • Onlinerykte:
    • Hjälp potentiella kunder att förstå hur de kan använda dina produkter eller hur andra kunder har använt dem. Visa recensioner och vitsord om dina produkter och ditt företag.
    • Se till att nämna om du har fått några erkännanden eller andra kvalitetsstämplar från officiella externa källor.
    • Förklara tydligt hur kunderna kan kommunicera med dig genom att se till att de vet hur de ska kontakta dig och hur kundsupporten fungerar.
    • Om du publicerar ett blogginlägg eller om ditt företag omnämns i en artikel ska du informera kunderna om detta.
  • Professionell design:
    • Installera ett SSL-certifikat så att kunderna vet att deras känsliga data kan hämtas och lagras på ett säkert sätt utan att fångas upp av hackare.
    • Webbplatsen ska vara tillgänglig för alla kunder, lätt att navigera på och får inte innehålla onödiga omdirigeringar eller omdirigeringar till brutna länkar.
    • Undvik platshållare för text och bilder, eftersom det ger intrycket att webbplatsen inte är färdig.

Så kan du hjälpa oss att ta reda på mer om ditt företag