I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Oppbygging av tillit hos kundene

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Vi vil at Google skal være et trygt og tillitvekkende sted for både kunder og forhandlere. Kundene skal kunne føle seg sikre på tilbudene de ser, og bedriftene de kjøper fra. Noen ganger kan det ta litt tid før et tilstrekkelig tillitsnivå er etablert og vi anser det som trygt å vise tilbudene dine til kunder. Denne vurderingen er en kontinuerlig prosess, og siden vi vet at kunder sannsynligvis undersøker produktene dine og bedriften din, kan vi gå gjennom flere signaler fra ulike kilder på nettet. Jo mer vi vet om bedriften din, desto bedre kan vi representere deg.

På denne siden

Dette bidrar til at kundene får tillit til bedriften din

• Bedriftens identitet:
    • Oppgi det offisielle bedriftsnavnet du bruker på nettet, og unngå unøyaktigheter i det registrerte bedriftsnavnet og domenenavnet.
    • Ta med en «Om oss»-side på nettstedet for å se mer troverdig ut og for å fortelle kundene den unike historien din.
    • Fortell kundene at de kan følge dere i sosiale medier, og oppgi linker til disse profilene på nettstedet.
  • Åpenhet:
    • Vær tydelig, og oppgi detaljert informasjon om retningslinjene deres – inkludert personvernregler og retningslinjer for frakt og retur.
    • Vær åpen om forretningsmodellen deres og hvordan dere driver virksomheten.
  • Omdømme på nettet:
    • Hjelp potensielle kunder med å forstå hvordan de kan bruke produktene dine, eller hvordan andre har brukt dem. Vis anmeldelser og anbefalinger av produktene og bedriften.
    • Hvis du har fått merker eller godkjenninger fra offisielle tredjepartskilder, er det lurt å nevne dem.
    • Gjør det tydelig for kundene hvordan de kan kommunisere med deg. Sørg for at de vet hvordan de tar kontakt, og hvordan brukerstøtten fungerer.
    • Hvis du publiserer blogginnlegg, eller hvis bedriften er nevnt i artikler, bør du sørge for at kundene vet om dette.
  • Profesjonelt design:
    • Installer et SSL-sertifikat, slik at kundene vet at sensitive data blir hentet og lagret trygt uten risiko for hacking.
    • Nettstedet skal være tilgjengelig for alle kunder, det skal være enkelt å finne frem i, og det skal ikke inneholde unødvendige viderekoblinger eller linker som ikke fungerer.
    • Unngå plassholdere for tekst og bilder, siden det gjør at nettstedet virker uferdig.

Slik kan du hjelpe oss med å finne ut mer om bedriften din