I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Opbygning af tillid blandt dine kunder

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Google skal være et sikkert og troværdigt sted for både vores kunder og forhandlere. Kunderne skal føle sig sikre på, hvilke tilbud de gennemser, og hvilke virksomheder de køber fra. Nogle gange kan det tage noget tid, før der er skabt tilstrækkelig tillid, og før vi vurderer, at det er sikkert at vise dine tilbud til kunderne. Denne vurdering er en løbende proces, og da vi ved, at kunderne sandsynligvis søger efter oplysninger om dine produkter og din virksomhed, gennemgår vi muligvis flere signaler fra nettet. Jo mere vi ved om din virksomhed, jo bedre kan vi repræsentere dig.

På denne side

Hvad kunderne værdsætter, når de opbygger tillid til din virksomhed

• Virksomhedens identitet:
    • Angiv det officielle virksomhedsnavn, som du bruger på nettet, og undgå uoverensstemmelser i dit registrerede virksomhedsnavn og domænenavn.
    • Inkluder en "Om os"-side på dit website for at vise din autenticitet og fortælle kunderne din unikke historie.
    • Fortæl kunderne, at de kan følge dig på profiler på sociale medier, og angiv links til disse sider fra dit website.
  • Gennemsigtighed:
    • Hav tydelige og detaljerede oplysninger om dine politikker, bl.a. forsendelse, returnering og privatlivspolitikker.
    • Vær ærlig over for din forretningsmodel og måden, du driver virksomhed på.
  • Onlineomdømme:
    • Hjælp potentielle kunder med at forstå, hvordan de kan bruge dine produkter, eller hvordan andre kunder har brugt dem. Vis anmeldelser og udtalelser om dine produkter og din virksomhed.
    • Sørg for at nævne det, hvis du har modtaget badges eller godkendelsesstempler fra officielle tredjepartskilder.
    • Kommuniker klart, hvordan kunderne kan interagere med dig, så de ved, hvordan de kan kontakte dig, og hvordan din kundesupport fungerer.
    • Sørg for at gøre dine kunder opmærksomme på det, hvis du offentliggør et blogindlæg, eller hvis din virksomhed er blevet nævnt i en artikel.
  • Professionelt design:
    • Installer et SSL-certifikat, så kunderne ved, at deres følsomme oplysninger hentes og gemmes på sikker vis og ikke kan registreres af hackere.
    • Dit website skal være tilgængeligt for alle kunder, let at finde rundt på og må ikke indeholde unødvendige omdirigeringer eller omdirigeringer til brudte links.
    • Undgå pladsholdere for tekst og billeder Det giver en fornemmelse af, at websitet er ufærdigt.

Sådan kan du hjælpe os med at få flere oplysninger om din virksomhed