I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Redaksjonelle retningslinjer for poengprogram (bare i Japan)

I denne artikkelen finner du en forklaring på de redaksjonelle retningslinjene for lojalitetsprogrammer i Merchant Center. Sørg for at du overholder disse retningslinjene når du aktiverer et poengprogram.

Merk: Engelske tegn som brukes i disse poengprogrammene, må være i halv bredde når du legger til informasjonen i Merchant Center.

På denne siden

Redaksjonelle retningslinjer

Retningslinjer for programinformasjon

Programlogo

• Minst 144 x 144 piksler.
  • Maksimal bildestørrelse: 72 megapiksler.
  • Maksimal størrelse for bildefiler: 20 MB.
  • Bildet må ha et høyde/bredde-forhold på 1 : 1.
  • PNG, SVG eller WebP.

Programnavn

• Du kan bruke et programnavn på japansk eller engelsk.
    • Det skal ikke overskride 25 tegn.
  • Navnet du bruker i Merchant Center, må samsvare med navnet som brukes på nettstedet ditt.
  • Bruk riktig grammatikk og rettskriving.
  • Bruk riktig type mellomrom (bare det engelske alfabetet).
  • Bruk riktig tegnsetting og riktige symboler.
  • Bruk store og små bokstaver på riktig måte (bare det engelske alfabetet).
  • Ikke bruk støtende språk.

Merk: Du kan bruke varemerkesymbolet (™) i programnavnet.

Programetikett

• Programetiketten skal ikke overskride 25 tegn.
  • Ikke bruk mellomrom.
  • Bruk understrek «_» for å skille to ord fra hverandre.

Programbeskrivelse

• Programetiketten skal ikke overskride 90 tegn.
  • Fremhev den mest attraktive fordelen som gjelder for alle medlemmer av poengprogrammet.
  • Bruk riktig grammatikk og rettskriving.
  • Bruk riktig type mellomrom (bare det engelske alfabetet).
  • Bruk riktig tegnsetting og riktige symboler.
  • Bruk store og små bokstaver på riktig måte (bare det engelske alfabetet).
  • Ikke bruk støtende språk.
  • Ikke bruk «:» eller «;».
  • Bruk en fullbreddes tilde «~» for å angi et verdiområde.

Landingsside

• Landingssiden må vise all informasjonen om poengprogrammet.
  • Du kan inkludere nettadresseparametere for å spore trafikk.
  • Sørg for at landingssiden er aktiv.
  • Bruk en landingsside, ikke en fil eller e-postadresse.
  • Bruk det samme domenet som er nevnt i Merchant Center-kontoen din.

Antall medlemskapsrangeringer

Antallet medlemskapsrangeringer (minst ett) som sendes inn i Merchant Center, skal være likt antallet medlemskapsrangeringer på nettstedet ditt.

Retningslinjer for medlemskapsrangeringer

Navn på medlemskapsrangering

• Navn på medlemskapsrangeringer skal ikke overskride 25 tegn.
  • Navnet på medlemskapsrangeringen som legges til i Merchant Center, skal være likt navnet på nettstedet ditt.
  • Bruk riktig grammatikk og rettskriving.
  • Bruk riktig type mellomrom (bare det engelske alfabetet).
  • Bruk riktig tegnsetting og riktige symboler.
  • Bruk store og små bokstaver på riktig måte (bare det engelske alfabetet).
  • Ikke bruk støtende språk.

Etikett for medlemskapsrangering (brukes til å opprette en produktfeed og en egen frakttjeneste)

• Nivåetiketten skal ikke overskride 25 tegn.
  • Bruk riktig grammatikk og rettskriving.
  • Ikke bruk mellomrom.
  • Bruk understrek «_» for å skille to ord fra hverandre.
  • Bruk riktig tegnsetting og riktige symboler.
  • Bruk store og små bokstaver på riktig måte.
  • Ikke bruk støtende språk.

Fordeler ved medlemskapsrangeringer

Fordelene du legger til for hver medlemskapsrangering i Merchant Center, skal stemme med informasjonen på nettstedet ditt. Du må legge til minst én fordel.

Tredjeparts poengprogrammer og betalingsmåter

De tredjeparts poengprogrammene og betalingsmåtene du har valgt i Merchant Center, skal stemme med informasjonen på nettstedet ditt.

Godkjenningsprosess

Når du har sendt inn informasjon om poengprogrammet og programfordelene, sjekker Google om de overholder redaksjonelle krav. Den innsendte informasjonen går gjennom denne prosessen:

Handling Status i Merchant Center
«Kom i gang» startes Kom i gang
«Send inn til evaluering» Under evaluering
Avvist av evaluererne Avvist
Godkjent av evaluererne Aktiv

Google bruker opptil 72 timer på å gjennomgå poengprogrammet, programrangeringene og programfordelene før de kan vises i Google-tjenester.

Merk:

• Du får en e-post hvis den innsendte informasjonen ikke overholder de redaksjonelle retningslinjene. Les e-posten og de redaksjonelle kravene, rediger informasjonen, og send den inn på nytt.
  • Du kan også bruke underattributtet for lojalitetspoeng [loyalty_points] i attributtet for poengprogram [loyalty_program] for å konfigurere lojalitetspoeng hvis produktet ikke tilbyr poeng som samsvarer med standardsatsen for opptjening av poeng i Merchant Center. Alle produkter med poengverdier som sendes inn via feeden, overstyrer standardsatsen for opptjening av poeng som er angitt i Merchant Center.