Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kanta-asiakaspisteohjelman toimitukselliset säännöt (vain Japani)

Tässä artikkelissa kerrotaan Kauppiaskeskuksen kanta-asiakaspisteohjelmien toimituksellisista säännöistä. Muista noudattaa näitä ohjeita, kun aktivoit kanta-asiakaspisteohjelman.

Huom. Kun lisäät kanta-asiakaspisteohjelman tietoja Kauppiaskeskukseen, englantilaisten aakkosten on oltava puolileveillä merkeillä.

Sisällys

Toimitukselliset säännöt

Ohjelmatietoja koskevat säännöt

Ohjelman logo

• Vähintään 144 x 144 pikseliä
  • Kuvan enimmäiskoko: 72 megapikseliä
  • Kuvatiedoston enimmäiskoko: 20 Mt
  • Kuvan leveys- ja korkeussuhteen on oltava 1:1.
  • Png, SVG tai WEBP

Ohjelman nimi

• Voit lisätä ohjelman nimen japaniksi tai englanniksi.
    • Nimen enimmäispituus on 25 merkkiä.
  • Kauppiaskeskuksessa käyttämäsi nimen on vastattava verkkosivustollasi olevaa nimeä.
  • Nimessä ei saa olla kielioppi- tai kirjoitusvirheitä.
  • Käytä merkkivälejä asianmukaisesti (vain englantilaiset aakkoset).
  • Käytä välimerkkejä ja symboleja asianmukaisesti.
  • Käytä isoja kirjaimia asianmukaisesti (vain englantilaiset aakkoset).
  • Älä käytä loukkaavaa kieltä.

Huom. Voit käyttää tavaramerkkisymbolia (™) ohjelman nimessä.

Ohjelman tunniste

• Ohjelman tunnisteessa saa olla enintään 25 merkkiä.
  • Älä käytä välilyöntejä.
  • Erottele kaksi sanaa alaviivalla (_).

Ohjelman kuvaus

• Ohjelman tunnisteessa saa olla enintään 90 merkkiä.
  • Nosta esiin kiinnostavin etu, joka koskee kaikkia kanta-asiakaspisteohjelmasi jäseniä.
  • Kuvauksessa ei saa olla kielioppi- tai kirjoitusvirheitä.
  • Käytä merkkivälejä asianmukaisesti (vain englantilaiset aakkoset).
  • Käytä välimerkkejä ja symboleja asianmukaisesti.
  • Käytä isoja kirjaimia asianmukaisesti (vain englantilaiset aakkoset).
  • Älä käytä loukkaavaa kieltä.
  • Älä käytä kaksoispistettä (:) tai puolipistettä (;).
  • Käytä täysleveää aaltoviivaa "~" ilmaisemaan arvoväliä.

Laskeutumissivu

• Laskeutumissivulla on oltava näkyvissä kaikki kanta-asiakaspisteohjelman tiedot.
  • Voit lisätä URL-parametreja liikenteen seuraamista varten.
  • Varmista, että laskeutumissivu on toiminnassa.
  • Käytä laskeutumissivua, älä tiedostoa tai sähköpostia.
  • Käytä samaa verkkotunnusta, joka on mainittu Kauppiaskeskus-tililläsi.

Jäsenyystasojen määrä

Kauppiaskeskuksessa ilmoitettujen jäsentasojen määrän (vähintään yksi) on vastattava verkkosivustollasi ilmoitettujen tasojen määrää.

Jäsenyystasoja koskevat ohjeet

Jäsenyystason nimi

• Jäsenyystason nimessä voi olla enintään 25 merkkiä.
  • Kauppiaskeskukseen lisäämäsi jäsenyystason nimen on vastattava verkkosivustollasi ilmoitettua nimeä.
  • Tason nimessä ei saa olla kielioppi- tai kirjoitusvirheitä.
  • Käytä merkkivälejä asianmukaisesti (vain englantilaiset aakkoset).
  • Käytä välimerkkejä ja symboleja asianmukaisesti.
  • Käytä isoja kirjaimia asianmukaisesti (vain englantilaiset aakkoset).
  • Älä käytä loukkaavaa kieltä.

Jäsenyystason tunniste (käytetään tuotesyötteen ja erikoiskuljetuspalvelun luomiseen)

• Tason tunnisteessa voi olla enintään 25 merkkiä.
  • Tason tunnisteessa ei saa olla kielioppi- tai kirjoitusvirheitä.
  • Älä käytä välilyöntejä.
  • Erottele kaksi sanaa alaviivalla (_).
  • Käytä välimerkkejä ja symboleja asianmukaisesti.
  • Käytä isoja kirjaimia asianmukaisesti.
  • Älä käytä loukkaavaa kieltä.

Jäsenyystasoedut

Kauppiaskeskuksessa kullekin jäsenyystasolle lisäämiesi etujen tulee vastata verkkosivustosi tietoja. Lisää vähintään yksi etu.

Kolmannen osapuolen kanta-asiakaspisteohjelmakumppanit ja maksutavat

Kauppiaskeskuksessa valitsemiesi kolmannen osapuolen kanta-asiakaspisteohjelmakumppanien ja maksutapojen on vastattava verkkosivustosi tietoja.

Hyväksymisprosessi

Kun olet lähettänyt tiedot kanta-asiakaspisteohjelmasta ja sen eduista, Google tarkistaa, ovatko ne toimituksellisten vaatimusten mukaisia. Prosessi etenee seuraavasti:

Toiminta Tila Kauppiaskeskuksessa
Aloitusvaiheiden käynnistäminen Aloita
Lähettäminen tarkastettavaksi Tarkastus käynnissä
Hylkäys tarkastuksesta Hylätty
Hyväksyntä tarkastuksesta Aktiivinen

Google tarkastaa kanta-asiakaspisteohjelman, sen jäsenyystasot sekä tasoedut, ennen kuin ne näkyvät Googlen palveluissa. Tähän voi mennä 72 tuntia.

Hyvä huomata

• Saat ilmoituksen sähköpostiin, jos ilmoittamasi tiedot eivät vastaa toimituksellisia sääntöjä. Lue sähköposti ja toimitukselliset vaatimukset tarkkaan ja lähetä tiedot uudelleen, kun olet tehnyt vaaditut muutokset.
  • Jos tuotteesta ei saa Kauppiaskeskuksessa asetetun oletusarvoisen ansaitsemissuhteen mukaisia pisteitä, voit määrittää kanta-asiakaspisteet myös kanta-asiakasohjelma [loyalty_program] ‑määritteen alimääritteellä kanta-asiakaspisteet [loyalty_points]. Syötteen kautta lähetetyt tuotteet, joilla on pistearvo, korvaavat Kauppiaskeskuksessa määritetyn oletusarvoisen ansaitsemissuhteen arvon.