I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Brug Googles AI til at vise dine skoprodukter i en 360-graders rotation

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Produkter med 3D-billeder har 50 % større brugerengagement sammenlignet med produkter med 2D-billeder. Hvis du er sælger og ejer 3D-indhold, kan du vise dine produkter i 3D og augmented reality på Google Søgning via 360-graders rotation.

Mange sælgere har allerede 3D-modeller, men vi ved, at det kan være dyrt og tidskrævende at oprette disse aktiver, som ofte også kræver hundredvis af produktbilleder og dyr teknologi. Med Googles AI-teknologi kan du lave 360-graders rotationer af skoprodukter ved hjælp af en håndfuld stillbilleder.

På denne side

Krav til oprettelse af en 360-graders rotation

• Du kan oprette en 360-graders rotation af et skoprodukt ved at uploade billeder i høj opløsning fra mindst 5 vinkler til Google Merchant Center, bl.a.:
    • Forfra
    • Bagfra
    • Venstre
    • Højre
    • Ovenfra
    • Bund og perspektiv er valgfrit
      Input AI-genereret 3D-spin
      Right / Left Denne illustration viser højre side af en sko. Denne illustration viser venstre side af en sko.
      Front / Back Denne illustration viser en sko set forfra. Denne illustration viser en sko set bagfra.
      Top / Bottom Denne illustration viser en sko set oppefra. Denne illustration viser en sko set nedefra.
      Perspective Denne illustration viser en vinkel på en sko.
      En animation af en 360°-visning af en sko.
  • Der skal være én sko pr. billede i samme farve, fod og størrelse. For eksempel en rød sko til venstre fod i størrelse 40.
  • Det er bedst, hvis alle billederne er fra samme fotooptagelse.
  • Billederne kan enten være i stående format (4:3) eller liggende format (16:9):
Opløsning Stående format (4:3) Liggende format (9:16)
Minimum 693x520 450x800
Foreslåede 1182x888 768x1366

Når du har uploadet dine billeder til Google Merchant Center eller Google Manufacturer Center, genererer Googles AI-teknologier automatisk en 360-graders rotation af dit produkt og viser det på Google Søgning. Denne proces kan tage op til 2 uger.

Bemærk! 360-graders funktionen er i øjeblikket kun tilgængelig for sko og for sælgere i USA.

Sådan fungerer 360-graders rotation

Du skal bare uploade billeder i høj opløsning til din webserver.

Hvis du har en Google Merchant Center-konto:

For at uploade billederne skal du bruge attributterne billedlink [image_link] eller link til ekstra billede [additional_image_link] i dit feed eller via Content API. Sørg for, at dine billeder i høj opløsning bruger nøjagtigt det samme filnavn og har et webadresselink, så du kan oprette en 360-graders rotation af dit skoprodukt. Google viser automatisk de forbedrede billeder, næste gang vi behandler dit feed.

Hvis dine billeder i høj opløsning har nye eller andre filnavne, skal du følge vejledningen nedenfor:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.

2. Opdater attributterne billedlink [image_link] eller link til ekstra billede [additional_image_link] i dit feed.

Bemærk! Du kan uploade et feed eller indsende feedet via Content API eller ved at importere indhold fra en e-handelsplatform til Merchant Center.

Hvis du ikke har en Google Merchant Center-konto:

• Brug robots-metatags, og angiv den maksimale størrelse for forhåndsvisning af billede til "large": <meta name="robots" content="max-image-preview:LARGE">
  • Sådan tilføjer du produktbilleder i høj opløsning direkte fra din Google Virksomhedsprofil:
    • Find din virksomhedsprofil på Søgning eller i Maps.
    • Klik på Rediger produkter og derefter på Tilføj produkt.
    • Klik på Vælg billede for at uploade dit billede.
    • Nu skal du tilmelde dig Merchant Center og knytte din Virksomhedsprofil-konto til Merchant Center, så du nemt kan dele og redigere mere detaljerede billedoplysninger.

Hvis du administrerer din Google Merchant Center-konto via Shopify:

1. Fra din Shopify-administrator kan du uploade billeder i høj opløsning i sektionen Medier på siden Produkter.
  2. Gem ændringer.
Bemærk! Sørg for, at du har installeret appen Google & YouTube på Shopify, og at din Google Merchant Center-konto er knyttet til din Shopify-butik, så dine ændringer kan blive opdateret automatisk på alle Google-platforme.

Shopping-annoncer

Alle produkter, der er kvalificerede til 360-graders rotation, er kvalificerede til at blive vist i betalte Shopping-annoncer og gratis fortegnelser. Du kan gøre dette ved at lancere en digital annoncekampagne via din Merchant Center- eller Google Ads-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en Standard Shopping-kampagne.

Hvis du ikke er bekendt med Shopping-kampagner, kan du få flere oplysninger om Shopping-annoncer.

Inden du opretter din Shopping-kampagne, skal du sikre dig, at du overholder kravene.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan se mit 360-graders rotationsaktiv med produkter inden for 2 uger?

Hvis du ikke kan se dit 360-graders rotationsaktiv med dine produkter inden for 2 uger, kan det skyldes, at billederne ikke opfylder vores krav. Bekræft størrelsen, vinklen og opløsningen af dit billede, og sørg for, at billedets navn og webadresse matcher billederne på din webserver. Hvis alle oplysninger er korrekte, skal du kontakte Googles kundesupport via kontaktformularen eller direkte fra din Merchant Center-konto: Hjælp > Hjælp og support > Kontakt os.

Kan Google oprette glTF-modeller (3D) ud fra billeder?

Nej, vi kan ikke oprette et 3D-aktiv (gITF) fra billeder. Vi kan kun oprette et 360-graders rotationsaktiv ud fra dine billeder af dine skoprodukter. Du kan oprette en 3D glTF-model af dine produkter med hjælp fra en af vores partnere, herunder CGTrader, Epigraph, Ocavu og VNTANA.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke vil have, at mine betalte annoncer skal indeholde 360-graders rotationsaktiver?

Hvis du ikke vil have, at dine betalte annoncer skal benytte Googles AI-teknologi til at skabe en 360-graders rotation af dine produkter, kan du fravælge det ved at kontakte Googles kundesupport via kontaktformularen eller direkte fra din Merchant Center-konto: Hjælp > Hjælp og support > Kontakt os.