I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Legg til en betalingslink for produktene dine i Google & YouTube-appen på Shopify

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Denne artikkelen gjelder bare for produkter som selges i USA.

Med til-kassen-funksjonen kan du tilby kundene en rask og enkel handleopplevelse ved å viderekoble dem til betalingssiden på Shopify-nettstedet ditt direkte fra de kostnadsfrie oppføringene dine. Denne funksjonen slås automatisk på, men du kan velge den bort hvis du vil.

På denne siden

Fordeler

Vanligvis går all trafikk fra kostnadsfrie oppføringer til selgerens sider med detaljert produktinformasjon, hvor noen kunder gjennomfører kjøp. Til-kassen-funksjonen er en tilleggsfunksjon i kostnadsfrie oppføringer der kunder som er klare til å kjøpe, kan gå direkte til selgerens betalingsside. På denne måten kan selgerne beholde trafikken til sidene med detaljert produktinformasjon, samtidig som det blir enkelt for brukere som vil kjøpe produktet med én gang.

• Bedre resultater: Oppnå høyere bruttoverdi og høyere konverteringsfrekvenser.
  • Enkelt å handle: Gjør det enkelt for kjøpeklare kunder å gjennomføre kjøpet.

Slik fungerer det

I kostnadsfrie oppføringer vises det en betalingsfunksjon som viderekobler kjøpeklare kunder direkte til betalingssiden din. Google bruker produktinformasjonen og nettadressen som er knyttet til Shopify-kontoen din, til å opprette en egen betalingsnettadresse for hvert produkt. Standardfunksjonen «Besøk nettstedet» vises fortsatt i alle kostnadsfrie oppføringer, slik at brukerne kan finne ut mer om produktene.

Merk: Google anbefaler at du tydelig oppgir eventuelle produktadvarsler og annen informasjon om produktene som du er pålagt å opplyse om, både på betalingssiden og på sidene med detaljert produktinformasjon.

En illustrasjon av betalingsfunksjonen som fører brukeren direkte fra Kjøp nå-knappen til selgerens handlekurv.

Minstekrav

• Du må være oppført i kostnadsfrie oppføringer.
  • Følg alle retningslinjene for kostnadsfrie oppføringer.

Veiledning

Når du registrerer deg for Google & YouTube-appen, aktiveres denne funksjonen automatisk. Du kan endre innstillingene for til-kassen-funksjonen i Shopify-kontoen din ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Klikk på Innstillinger i Google & YouTube-appen.
  2. I delen «Innstillingene for produktfeed» klikker du på Administrer-knappen ved siden av «Innstillinger for betalingslink».
  3. Deretter velger du alternativet Inkluder linker til betalings- og produktsiden (anbefalt).
  4. Klikk på Lagre endringene.

Merk: Sørg for at butikkfronten din er offentlig tilgjengelig og ikke krever passord.

Nettadressevalidering

For å gi kundene en enklere kjøpsopplevelse validerer vi betalingsnettadressen ved å sjekke at den fungerer, og at kundene havner på en gyldig, fungerende betalingsside. Dette er en gjentakende prosess som kan ta opptil 24 timer å fullføre hver gang. Google gjennomgår betalingssidene jevnlig for å sjekke kvalititeten og at nettadressen fungerer som den skal.

Viktig: Betalingssiden kan ikke kreve at kunden logger på.

Anbefalinger for landingssider

Hvis betalingsopplevelsen din inneholder den riktige informasjonen som besvarer eventuelle kundebekymringer, blir det enklere for dem å gjennomføre kjøp mer effektivt. Det er viktig at kundene kan bekrefte hvem de kjøper fra, hva de kjøper, og hvor mye de må betale. Vi anbefaler at du tydelig formidler merkevaren og bestillingsdetaljene ved å sørge for at disse opplysningene er synlige på betalingslandingssiden:

• Merket ditt: Dette gjør det enkelt for kundene å sjekke at de er på riktig sted.
  • Produktinformasjon: Ta med alle relevante detaljer, som bilde, antall, pris og produktvarianter (for eksempel farge og størrelse).
  • Pris: Med kostnadsoversikter kan brukerne føle seg trygge på at de betaler riktig pris.
  • Produkterklæring: Vi anbefaler at du tydelig oppgir eventuelle produktadvarsler og annen informasjon om produktene som du er pålagt å opplyse om, både på betalingssiden og på sidene med detaljert produktinformasjon.

Tips: Vi anbefaler også at tilbudene inneholder fullstendige og nøyaktige dataattributter, slik at brukerne kan føle seg trygge på kjøpet. Hvis du ikke allerede har gjort det, bør du ta med følgende informasjon om hvert tilbud i feeden din:

• returkostnad og -frist
  • fraktdato og -kostnad
  • minste bestillingsverdi
  • terskler for fri frakt
  • tilgjengelighet: på lager, tilgjengelig for kjøp osv.

Linker til relatert innhold