Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kassalinkin lisääminen tuotteille Shopifyn Google & YouTube ‐sovelluksessa

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Tämä artikkeli koskee vain Yhdysvalloissa myytäviä tuotteita.

Kassaominaisuuden ansiosta asiakkaat voivat tehdä ostoksia nopeasti ja helposti, kun ohjaat heidät maksuttomista listauksista suoraan Shopify-sivuston kassasivulle. Ominaisuus on automaattisesti käytössä, mutta halutessasi voit poistaa sen käytöstä.

Sisällys

Hyödyt

Tavallisesti kaikki liikenne ohjautuu maksuttomista listauksista kauppiaan tuotetietosivulle, jossa osa asiakkaista tekee ostoksen. Kassaominaisuus on maksuttomien listausten lisäominaisuus, jonka avulla ostohaluiset asiakkaat voivat siirtyä suoraan kauppiaan kassasivulle. Näin kauppiaat voivat keventää tuotetietosivulle ohjautuvaa liikennettä ja samalla tehdä ostamisen helpommaksi asiakkaille.

• Paremmat tulokset: Tilausten kokonaisarvo ja konversioprosentti ovat suurempia.
  • Helpot ostokset: Ostopäätöksen jo tehneet asiakkaat voivat viedä ostoksen loppuun käden käänteessä.

Näin se toimii

Maksuttomissa listauksissa näkyy kassatoiminto, jonka kautta ostopäätöksen tehneet asiakkaat voivat siirtyä suoraan kassasivulle. Google luo tuotetietojen ja Shopify-tiliin linkitetyn URL-osoitteen avulla kullekin tuotteelle yksilöllisen URL-osoitteen, joka ohjaa kassalle. Kaikista maksuttomista listauksista tuttu mahdollisuus siirtyä sivustolle on edelleen saatavilla käyttäjille, jotka haluavat lisätietoja tuotteesta.

Huom. Google suosittelee, että ilmoitat tuotetietosivun lisäksi kassasivulla selkeästi kuhunkin tuotteeseen liittyvät tuotevaroitukset ja muut pakolliset ilmoitukset.

Kuva siitä, kun kassaominaisuuden Osta nyt ‐painikkeesta siirrytään suoraan kauppiaan ostoskoriin

Vähimmäisvaatimukset

• Käytät maksuttomia listauksia.
  • Noudatat kaikkia maksuttomia listauksia koskevia käytäntöjä.

Ohjeet

Kun olet rekisteröitynyt Google & YouTube ‐sovellukseen, tämä ominaisuus otetaan automaattisesti käyttöön. Voit muuttaa kassaominaisuuden asetuksia Shopify-tililläsi seuraavasti:

1. Klikkaa Google & YouTube ‑sovelluksessa Settings (Asetukset).
  2. Klikkaa Product feed settings (Tuotesyötteen asetukset) ‐osiosta Checkout link settings (Kassalinkin asetukset) ‐kohdan vierestä Manage (Hallinnoi).
  3. Valitse sitten Include links to checkout and product page (recommended) (Sisällytä linkit kassalle ja tuotesivulle (suositus)).
  4. Klikkaa Save changes (Tallenna muutokset).

Huom. Varmista, että tuotesivu on julkinen eikä edellytä salasanaa.

URL-osoitteen validointi

Sujuvan ostokokemuksen takaamiseksi validoimme kassan URL-osoitteet ja varmistamme, että ne toimivat ja vievät asiakkaan hyväksyttävälle ja toimivalle kassasivulle. URL-osoitteita validoidaan toistuvasti, ja kullakin kerralla siihen voi mennä 24 tuntia. Google tarkistaa kassasivut säännöllisesti varmistaakseen, että URL-osoite toimii odotetulla tavalla ja laadukkaasti.

Tärkeää: Asiakkaan täytyy päästä kassasivulle ilman sisäänkirjautumista.

Laskeutumissivun suositukset

Kun asiakkaat saavat kassavaiheissa oikeaa tietoa luottamuksen vahvistamiseksi, he voivat tehdä ostoksia luottavaisin mielin ja sujuvammin. On tärkeää, että asiakkaat voivat vahvistaa myyjän tiedot, ostamansa tuotteen sekä maksamansa hinnan. Suosittelemme lisäämään selkeät tiedot brändistä ja tarjouksesta ja varmistamaan, että kassan laskeutumissivulla näkyvät seuraavat tiedot:

• Oma brändisi: Näin asiakkaat voivat varmistaa, että he ovat oikeassa paikassa.
  • Tuotetiedot: Lisää kaikki oleelliset tiedot, kuten kuva, määrä ja hinta. Ilmoita myös kaikki saatavilla olevat tuoteversiot, kuten väri ja koko.
  • Hinta: Hintaerittelystä asiakkaat tietävät maksavansa oikean hinnan.
  • Tuoteilmoitukset: Suosittelemme, että ilmoitat tuotetietosivun lisäksi kassasivulla selkeästi kuhunkin tuotteeseen liittyvät tuotevaroitukset ja muut pakolliset ilmoitukset.

Vinkki: Suosittelemme myös, että tuotteilla on kattavat ja paikkansapitävät datamääritteet, jotka auttavat käyttäjiä tekemään ostoksia luottavaisin mielin. Jos et ilmoita jo kaikkia tietoja kullekin tarjoukselle, syötteeseen kannattaa lisätä seuraavat tiedot:

• palautuskulut ja ‐jakso
  • toimituspäivä ja ‐kulut
  • tilauksen vähimmäisarvo
  • maksuttoman toimituksen kynnykset
  • saatavuus – varastossa, ostettavissa