I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Tilføj et betalingslink for dine produkter i Google- og YouTube-appen på Shopify

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Denne artikel gælder kun for produkter, der er til salg i USA.

Du kan bruge betalingsfunktionen til at gøre købsoplevelsen hurtig og nem for kunderne ved at omdirigere dem til betalingssiden på dit Shopify-website direkte fra dine gratis fortegnelser. Denne funktion er automatisk tilvalgt for dig, men du kan fravælge den, hvis du vil.

På denne side

Fordele

Typisk går al trafik fra gratis fortegnelser til en sælgers side med produktoplysninger, og nogle kunder foretager et køb. Betalingsfunktionen er en ekstra funktion i gratis fortegnelser, hvor kunder, der er klar til at købe, kan gå direkte til en sælgers betalingsside. Dette gør det muligt for sælgere at fastholde trafikken til deres side med produktoplysninger, samtidig med at det gør det nemt for brugere, der vil købe nu.

• Bedre resultater: Generér mere GMV, og få højere konverteringsrater.
  • Nemt at handle: Hjælp kunder, der er klar til at købe, med at fuldføre deres køb mere smertefrit

Sådan fungerer det

Gratis fortegnelser viser en betalingsmulighed, der omdirigerer kunder direkte til din betalingsside, hvis de er klar til at købe. Google bruger de produktoplysninger og den webadresse, der er knyttet til din Shopify-konto, til at oprette en betalingswebadresse, der er specifik for hvert produkt. Standardmuligheden "Besøg website" for alle tilbud i gratis fortegnelser er stadig tilgængelig for brugere, der gerne vil have flere oplysninger om produktet.

Bemærk! Google anbefaler, at du tydeligt angiver de relevante produktadvarsler og andre påkrævede erklæringer om hvert produkt på din betalingsside ud over siderne med produktoplysninger.

En illustration af betalingsprocessen, hele vejen fra knappen Køb nu til sælgerens kurv.

Minimumskrav

• Du skal være på gratis fortegnelser
  • Følg alle politikker vedrørende gratis fortegnelser

Vejledning

Når du har tilmeldt dig Google- og YouTube-appen, tilmeldes du automatisk denne funktion. Du kan ændre indstillingerne for betalingsfunktionen på din Shopify-konto ved at følge vejledningen nedenfor:

1. I Google- og YouTube-appen skal du klikke på Indstillinger.
  2. I sektionen "Indstillinger for produktfeed" skal du klikke på knappen Administrer ud for "Indstillinger for betalingslink".
  3. Vælg derefter muligheden Inkluder links til betalings- og produktside (anbefales) .
  4. Klik på Gem ændringerne.

Bemærk! Sørg for, at din butiksfacade er offentlig, og at der ikke kræves en adgangskode.

Validering af webadresse

For at give dine kunder en problemfri købsoplevelse validerer vi betalingswebadresserne og tjekker, om webadressen fungerer, og kunden lander på en gyldig og fungerende betalingsside. Dette er en fast proces, der kan tage op til 24 timer at gennemføre hver gang. Google undersøger regelmæssigt betalingssiderne for at tjekke, om webadressen fungerer som forventet, og for at sikre kvaliteten.

Vigtigt! Betalingssiden må ikke kræve, at kunden logger ind.

Anbefalinger for landingssiden

Hvis din betalingsoplevelse har de rigtige oplysninger til at give kunderne større tryghed, hjælper det dem med at foretage deres køb mere effektivt. Det er vigtigt, at kunderne kan verificere, hvem de køber hos, hvad de køber, og hvor meget de betaler for det. Vi anbefaler, at du tydeligt kommunikerer dit brand og dine ordreoplysninger ved at sørge for, at følgende oplysninger er synlige på din landingsside til betaling:

• Dit brand: Dette hjælper dine kunder med at verificere, at de er på det rigtige sted.
  • Produktoplysninger: Medtag alle relevante oplysninger (for eksempel billede, mængde, pris) og produktvarianter (for eksempel farve og størrelse).
  • Pris: Prisoversigter giver brugerne tillid til, at de betaler den rigtige pris.
  • Produkterklæringer: Vi anbefaler, at du tydeligt angiver produktadvarsler og andre obligatoriske erklæringer om hvert produkt på din betalingsside ud over siderne med produktoplysninger.

Tip! Vi anbefaler også, at tilbud har fuldstændige og nøjagtige dataattributter, der giver brugerne tillid til at foretage køb. Hvis du ikke allerede sender følgende oplysninger for hvert tilbud, kan du overveje at opdatere dit feed, så det indeholder:

• Returneringsomkostninger, frist
  • Forsendelsesdato, pris
  • Mindste ordreværdi
  • Grænser for gratis forsendelse
  • Tilgængelighed – på lager, kan købes