I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Mal for link til kassen [checkout_link_template]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Med attributtet for mal for link til kassen [checkout_link_template] kan du oppgi nettadressen til kassen i produktinformasjonen din, slik at kunder som handler på nettet, kan gå direkte til betalingssiden fra de kostnadsfrie oppføringene dine. Standardalternativet «Gå til nettstedet» forblir tilgjengelig i oppføringene, for kunder som bare vil vite mer om produktet.

I denne artikkelen

Bruksområder

Optional Valgfritt for hvert produkt

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut mer om hvordan du sender inn produktinformasjon, blant annet når og hvordan du skal sende inn verdier på engelsk.

Nettadressen du oppgir, må viderekoble brukeren til betalings- eller handlekurvsiden med den aktuelle varen lagt til og klar for kjøp.

Type Nettadresse (inkludert http eller https), bare ASCII-tegn og i samsvar med RFC 3986
Grenser 2–2000 tegn
Gjentatt felt Nei
Filformat Eksempeloppføring
Tekstfeeder https://www.mystore.com/cart?productId=12345-R
XML-feeder <g:checkout_link_template>https://www.mystore.com/checkout/12345-R</g:checkout_link_template>
Content API

"customAttributes": [
"name": "checkout_link_template",
"value": "https://www.mystore.com/checkout?item_id=12345-R"]

Du finner mer informasjon i CustomAttribute-delen av Content API for Shopping.

Minstekrav

Du må oppfylle disse kravene før du kan legge til betalingsalternativet i produktoppføringene dine. Produkter som ikke oppfyller kravene, får ikke betalingsalternativet aktivert. Dette fører ikke til at produktet blir avvist fra visning i kostnadsfrie oppføringer.

• Landingssiden for betalingsadressen må være betalings- eller handlekurvsiden på nettstedet ditt, med varen spesifisert i nettadressen – klar til betaling. Denne linken kan ikke sende kunden til en side som krever pålogging.
  • Nettadressedomenet du sender inn, må samsvare med domenet du sender inn for de kostnadsfrie oppføringene. Finn ut mer om kravene til landingssider.