In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Template voor betaallink [checkout_link_template]

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Met het kenmerk template voor betaallink [checkout_link_template] kunt u een betalings-URL opnemen in uw productgegevens. Hiermee kunnen online kopers rechtstreeks vanuit uw gratis vermeldingen naar uw betaalpagina gaan. De standaard optie om de site te bezoeken blijft ook beschikbaar in uw gratis vermeldingen voor kopers die meer informatie willen over uw product.

In dit artikel

Wanneer te gebruiken

Optional Optioneel voor elk product

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

In het artikel over productgegevens indienen vindt u meer informatie over wanneer en hoe u waarden in het Engels invoert.

De URL die u opgeeft, moet de gebruiker doorsturen naar uw betaal- of winkelwagenpagina waar het specifieke artikel is toegevoegd en kan worden gekocht.

Type URL (inclusief http of https), alleen ASCII-tekens en volgens RFC 3986
Limieten 2-2000 tekens
Herhaald veld Nee
Bestandsindeling Voorbeeld van invoer
Tekstfeeds https://www.mystore.com/cart?productId=12345-R
XML-feeds <g:checkout_link_template>https://www.mystore.com/checkout/12345-R</g:checkout_link_template>
Content API

"customAttributes": [
"name": "checkout_link_template",
"value": "https://www.mystore.com/checkout?item_id=12345-R"]

Ga naar het gedeelte CustomAttribute van de Content API for Shopping voor meer informatie.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen voordat u de betalingsoptie kunt toevoegen aan uw productvermeldingen. Voor producten die niet aan de vereisten voldoen, kan de betaalfunctie niet worden aangezet. Uw aanbieding voor gratis vermeldingen wordt hiermee niet afgekeurd.

• De landingspagina voor de betalings-URL moet de betaal- of winkelwagenpagina op uw website zijn waarop het artikel in de URL kan worden afgerekend. Klanten mogen met deze link niet op een pagina terechtkomen waarvoor ze moeten inloggen.
  • Het URL-domein dat u opgeeft, moet overeenkomen met het domein dat u opgeeft voor uw gratis vermeldingen. Meer informatie over de vereisten voor landingspagina's