Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kassalinkkimalli [checkout_link_template]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Kassalinkkimalli [checkout_link_template] ‐määritteellä voit sisällyttää tuotetietoihin kassan URL-osoitteen, jotta asiakkaat voivat siirtyä maksuttomista listauksista suoraan kassasivulle. "Siirry sivustolle" ‐vaihtoehto näkyy myös edelleen, jotta asiakkaat voivat halutessaan katsoa lisätietoja tuotteestasi.

Sisällys:

Käyttö

Optional Valinnainen kullekin tuotteelle

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen ilmoittamisesta saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi.

Lisäämäsi URL-osoitteen tulisi ohjata käyttäjä kassa‑ tai ostoskorisivulle, jossa tietty tuote on lisätty ja valmis ostettavaksi.

Tyyppi URL (sis. http tai https), vain ASCII-merkkejä, RFC 3986:n mukainen
Rajoitukset 2 – 2 000 merkkiä
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet https://www.mystore.com/cart?productId=12345-R
XML-syötteet <g:checkout_link_template>https://www.mystore.com/checkout/12345-R</g:checkout_link_template>
Content API

"customAttributes": [
"name": "checkout_link_template",
"value": "https://www.mystore.com/checkout?item_id=12345-R"]

Katso lisätietoja Content API for Shoppingin CustomAttribute-osiosta.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, ennen kuin voit lisätä kassavaihtoehdon tuotelistauksiisi. Jos tuotteet eivät täytä vaatimuksia, kassaominaisuutta ei voi käyttää. Maksutonta listaustasi ei hylätä.

• Kassan URL-osoitteen laskeutumissivun pitää olla verkkosivustosi kassa‑ tai ostoskorisivu, ja URL-osoitteessa olevan tuotteen on oltava kassalla valmis maksettavaksi. Tämä linkki ei voi ohjata asiakasta sivulle, joka edellyttää kirjautumista.
  • Ilmoittamasi URL-osoitteen verkkotunnuksen on vastattava maksuttomien listaustesi verkkotunnusta. Lue lisää laskeutumissivujen vaatimuksista.