I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Skabelon til betalingslink [checkout_link_template]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Attributten skabelon til betalingslink [checkout_link_template] giver dig mulighed for at inkludere en betalingswebadresse i dine produktdata, som giver onlinekunder mulighed for at gå direkte til din betalingsside fra dine gratis fortegnelser. Standardindstillingen "besøg website" kan fortsat ses på dine gratis fortegnelser for kunder, der gerne vil have flere oplysninger om dit produkt.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk.

Den webadresse, du angiver, skal omdirigere brugeren til kurven eller betalingssiden, hvor den specifikke vare er tilføjet og klar til køb.

Type Webadresse (inkl. http eller https), kun ASCII-tegn, i overensstemmelse med RFC 3986
Grænser 2-2.000 tegn
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds https://www.mystore.com/cart?productId=12345-R
XML-feeds <g:checkout_link_template>https://www.mystore.com/checkout/12345-R</g:checkout_link_template>
Content API

"customAttributes": [
"name": "checkout_link_template",
"value": "https://www.mystore.com/checkout?item_id=12345-R"]

Du kan få flere oplysninger i sektionen CustomAttribute i Content API for Shopping.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav, før du kan føje betalingsmuligheder til dine produktfortegnelser. Produkter, der ikke opfylder kravene, aktiveres ikke med muligheden for betaling. Dette vil ikke afvise dit tilbud om gratis fortegnelser.

• Landingssiden for betalingswebadressen skal være betalingssiden eller kurven på dit website med den vare, der er angivet i webadressen, klar til betaling. Dette link kan ikke føre kunden til en side, der kræver, at kunden logger ind.
  • Det webadressedomæne, du indsender, skal matche det domæne, du indsender for dine gratis fortegnelser. Få flere oplysninger om kravene til landingssider.