Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Määrä [quantity]

Ilmoita kaupan varastossa olevien tuotteiden määrä määritteellä määrä [quantity].

Sisällys

Käyttö

Optional Valinnainen Shopping-mainoksille, paikallisille tuotemainoksille ja maksuttomille paikallisille listauksille.

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja lähetetään englanniksi

Tyyppi Kokonaisluku
Teksti-/sarake-eroteltu esimerkki 4
XML-esimerkki <g:quantity>4</g:quantity>
Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta tuotteesi voivat näkyä paikallisissa tuotemainoksissa ja maksuttomissa paikallisissa listauksissa. Jos et noudata näitä vaatimuksia, paikalliset tuotteesi eivät voi näkyä.

• Lisää kullekin tuotteen ja kaupan yhdistelmälle määrä [quantity] ‐määrite.

• Varastotiedoissa määrän on oltava vähintään 0.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

Saatavuus

Huom. Määrän [quantity] ilmoittaminen on valinnaista, mutta saatavuus [availability] on ilmoitettava, jotta mainokset voivat näkyä.

Ilmoita saatavuus [availability] ja yksi seuraavista arvoista tekstimuodossa:

• "in stock" (varastossa)
  • "out of stock" (tuote loppu)
  • "limited availability" (rajoitettu saatavuus)
  • "on display to order" (tilattavissa toimipisteestä)

Jos ilmoitat määrän [quantity] saatavuuden [availability] lisäksi, vastaavuudet ovat seuraavat: jos tuotetta on saatavilla vähintään kolme kappaletta, tuotetta on varastossa. Jos tuotetta on saatavilla 1–2 kappaletta, tuotteen saatavuus on rajoitettu. Jos tuotetta on saatavilla 0 kappaletta, tuote katsotaan loppuneeksi.

Saatavuus Numero
Varastossa 3+
Rajoitettu saatavuus 1–2
Tuote loppu 0
Väliaikaisesti loppunut varastosta 0
Tilattavissa toimipisteestä 1

Esimerkkejä

Syöte Kenttä Kuvaus Tyyppi Esimerkkejä
Myynti quantity Tämän tyyppisten maksun yhteydessä myytyjen ja palautettujen tuotteiden määrä.

Kokonaisluku

Myydyille Positive ja palautetuille Negative

Positive

Varasto quantity Tuotteen määrä.

Kokonaisluku