Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Mængde [quantity]

Brug attributten mængde [quantity] til at vise antallet af produkter, der er på lager i din butik.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for Shopping-annoncer, annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale fortegnelser.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Heltal
Tekst/tabulatorsepareret eksempel 4
XML-eksempel <g:quantity>4</g:quantity>
Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt i annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale fortegnelser. Hvis du ikke opfylder kravene, er dine lokale produkter ikke kvalificerede til at blive vist.

• Angiv attributten mængde [quantity] for hver produkt- og butikskombination.

• For lagerfeedet skal mængden være 0 eller mere.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

Tilgængelighed

Bemærk! Selvom mængde [quantity] er valgfri, er tilgængelighed [availability] obligatorisk for at køre annoncer.

Tilgængelighed [availability] skal indsendes som en tekststreng med 1 ud af 4 accepterede værdier:

• "På lager"
  • "Ikke på lager"
  • "Begrænset antal"
  • "Udstillet bestillingsvare"

Hvis du beslutter dig for at indsende mængde [quantity], matcher du din tilgængelighed [availability] på følgende måde: Hvis der er 3 eller flere tilgængelige varer, betragtes produktet som "på lager". Hvis der er 1-2 tilgængelige, anses produktet for at være på lager i "begrænset antal". Hvis der er 0 tilgængelige, anses varen for at være "ikke på lager".

Tilgængelighed Tal
På lager 3+
Begrænset antal 1-2
Ikke på lager 0
Midlertidigt udsolgt 0
Udstillet bestillingsvare 1

Eksempler

Feed Felt Beskrivelse Type Eksempler
Salg quantity Antallet af denne type produkter, der sælges og returneres i en transaktion.

Heltal

"Positiv" for solgt og "Negativ" for returneret

Positiv

Lager quantity Mængden af produktet.

Heltal