I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Så löser du: CSS har inte valts för den här destinationen

En anpassad ikon för Merchant Center Next-artiklar

Den produktjämförelsetjänst (CSS) som kontot är kopplat till har inte valts för att representera säljaren för gratis produktannonser på Google i Europa. Varje säljardomän kan välja endast en produktjämförelsetjänst som ska representera dem för gratisannonser på Google i Europa. Produkter som skickas in för gratisannonser på konton som är kopplade till en annan produktjämförelsetjänst godkänns inte med anledningen ”Ingen CSS har valts för denna destination”.

Anvisningar

Så här väljer du en produktjämförelsetjänst som ska representera en säljare för gratisannonser

Om du är säljare och vill ändra den produktjämförelsetjänst som representerar dig för gratisannonser på Google i Europa kan du ändra ditt val i CSS-översikten. Denna översikt finns i Merchant Center-kontot där du har gjort anspråk på din webbplats. Du hittar det genom att öppna avsnittet Ditt företag och sedan klicka på fliken Produktjämförelsetjänster.

Obs! Det är inte alla produktjämförelsetjänster som erbjuder möjlighet att visa produkter i gratisannonser. Det går endast att välja produktjämförelsetjänster som erbjuder den här tjänsten.

Så hanterar du konton som är kopplade till en annan produktjämförelsetjänst

Om du som säljare har valt en annan produktjämförelsetjänst för gratisannonser på Google kan du använda attributet utesluten destination [excluded_destination] om du vill utesluta destinationen för produkterbjudanden i ditt andra CSS-konto.