I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik løser du følgende problem: Det er ikke valgt noen tjeneste for prissammenligning for denne destinasjonen

Et egendefinert ikon for Merchant Center Next-artikler

Tjenesten for prissammenligning som denne kontoen er tilknyttet, er ikke valgt til å representere selgeren for kostnadsfrie produktoppføringer på Google i Europa. Det er bare mulig å velge én tjeneste for prissammenligning per selgerdomene for plassering av kostnadsfrie oppføringer på Google i Europa. Produkter som sendes inn til kostnadsfrie oppføringer i kontoer som er tilknyttet en annen tjeneste, blir avvist med meldingen «Det er ikke valgt noen tjeneste for prissammenligning for denne destinasjonen».

Veiledning

Slik velger du en tjeneste for prissammenligning for plassering av kostnadsfrie oppføringer for en selger

Hvis du er selger og vil bytte til en annen tjeneste for plassering av kostnadsfrie oppføringer på Google i Europa, kan du gjøre dette i oversikten over tjenester for prissammenligning. Oversikten er tilgjengelig i Merchant Center-kontoen der du har gjort krav på nettstedet. Du finner den ved å åpne Bedriften din-delen og klikke på Tjenester for prissammenligning-fanen.

Merk: Visse tjenester for prissammenligning tilbyr ikke å plassere produkter i kostnadsfrie oppføringer. Det er bare mulig å velge tjenester som tilbyr dette.

Slik håndterer du kontoer som er tilknyttet en annen tjeneste for prissammenligning

Hvis du som selger har valgt en annen tjeneste for prissammenligning til å representere deg for kostnadsfrie oppføringer på Google, kan du bruke attributtet for utelatt destinasjon [excluded_destination] til å ekskludere denne destinasjonen for produkttilbud i kontoen din hos den andre tjenesten for prissammenligning.