In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: CSS niet geselecteerd voor deze bestemming

Een eigen icoon voor Merchant Center Next-artikelen

De service voor prijsvergelijking (Comparison Shopping Service, CSS) waaraan uw account is gekoppeld, is niet geselecteerd om de verkoper te vertegenwoordigen voor gratis productvermeldingen op Google in Europa. Verkopersdomeinen kunnen elk maar 1 CSS selecteren om hen te vertegenwoordigen voor gratis vermeldingen op Google in Europa. Producten die worden ingediend voor gratis vermeldingen in accounts die zijn gekoppeld aan een andere CSS, worden afgekeurd met als reden: geen CSS geselecteerd voor deze bestemming.

Instructies

Een CSS selecteren om een verkoper te vertegenwoordigen voor gratis vermeldingen

Als u een verkoper bent en het CSS wilt wijzigen dat u vertegenwoordigt voor gratis vermeldingen op Google in Europa, kunt u uw selectie wijzigen op het CSS-dashboard. Dit dashboard is beschikbaar in het Merchant Center-account waar u uw website heeft geclaimd. Open het gedeelte Uw bedrijf en klik op het tabblad Services voor prijsvergelijking.

Opmerking:Niet alle CSS'en bieden de mogelijkheid om producten weer te geven in gratis vermeldingen. Alleen CSS'en die deze service aanbieden, kunnen worden geselecteerd.

Werken met accounts die aan een andere CSS zijn gekoppeld

Als u als verkoper een andere CSS heeft geselecteerd om u te vertegenwoordigen voor gratis vermeldingen op Google, kunt u het kenmerk uitgesloten bestemming [excluded_destination] gebruiken om deze bestemming uit te sluiten voor productaanbod in uw andere CSS-account.