Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Der er ikke valgt en prissammenligningstjeneste for denne destination

Et tilpasset ikon for artikler i Merchant Center Next

Den prissammenligningstjeneste (CSS), som denne konto er knyttet til, er ikke blevet valgt til at repræsentere sælgeren for gratis produktfortegnelser på Google i Europa. Hvert sælgerdomæne kan kun vælge én prissammenligningstjeneste til at repræsentere sig for gratis fortegnelser på Google i Europa. Produkter, der indsendes til gratis fortegnelser på konti, som er knyttet til en anden prissammenligningstjeneste, bliver afvist med "Der er ikke valgt en prissammenligningstjeneste for denne destination".

Vejledning

Sådan vælger du en prissammenligningstjeneste til at repræsentere en sælger for gratis fortegnelser

Hvis du er sælger og gerne vil ændre den prissammenligningstjeneste, der repræsenterer dig for gratis fortegnelser på Google i Europa, kan du ændre dit valg i kontrolpanelet for prissammenligningstjenester. Dette kontrolpanel er tilgængeligt på den Merchant Center-konto, hvor du har gjort krav på dit website. Du finder det ved at åbne sektionen Din virksomhed og klikke på fanen Prissammenligningstjenester.

Bemærk! Det er ikke alle prissammenligningstjenester, der giver mulighed for at vise produkter i gratis fortegnelser. Kun prissammenligningstjenester, der tilbyder denne tjeneste, kan vælges.

Sådan håndterer du konti, der er knyttet til en anden prissammenligningstjeneste

Hvis du som sælger har valgt en anden prissammenligningstjeneste til at repræsentere dig for gratis fortegnelser på Google, kan du bruge attributten udelukket destination [excluded_destination] til at udelukke denne destination for produkttilbud på din anden prissammenligningstjenestekonto.