Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Brug Google-tag som konverteringskilde

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du knytter dit website til din Merchant Center-konto, får du adgang til specifik rapportering eller indsigt i Merchant Center.

Hvis du vil tilføje en konverteringskilde, kan du enten vælge at bruge Google Analytics eller at oprette et nyt Google-tag og bruge det på dit website.

Vejledning

Sådan tilføjer du Google-tag som konverteringskilde

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på ikonet for værktøjer og indstillinger Gear-shaped settings icon. Klik på Konverteringsindstillinger under "Indstillinger".
  3. Hvis du ikke allerede har aktiveret muligheden "Automatisk tagging", skal du gøre det. Få flere oplysninger om automatisk tagging
  4. Vælg Tilføj konverteringskilde.
  5. Vælg Website.
  6. Tilføj et destinationsnavn.
  7. Vælg en tilskrivningsmodel i rullemenuen.
  8. Vælg tilbagebliksperioden i rullemenuen.
  9. Klik på Næste.
  10. Når du har oprettet konverteringskilden, skal du klikke på Sådan installerer du et Google-tag og følge vejledningen for at installere tagget.
  11. Du kan konfigurere købshændelser på dit website ved at klikke på Sådan konfigurerer du købshændelser og følge vejledningen.

Websitekonverteringskilden vises nu i konverteringskildetabellen under "Konverteringsindstillinger".

Sådan redigerer du en konverteringskilde

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på ikonet for værktøjer og indstillinger Gear-shaped settings icon. Klik på Konverteringsindstillinger under "Indstillinger".
  3. Klik på den konverteringskilde, du vil redigere.
  4. Du kan ændre "Destinationsnavn", "Tilskrivningsmodel" og "Tilbagebliksperiode".

Sådan sletter du en konverteringskilde

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på ikonet for værktøjer og indstillinger Gear-shaped settings icon. Klik på Konverteringsindstillinger under "Indstillinger".
  3. Klik på Slet ud for den konverteringskilde, du vil slette.
  4. I dialogboksen til bekræftelse skal du klikke på Slet.

Efter sletningen ændres status for konverteringskilden til "Arkiveret", og den kan gendannes inden for 30 dage. Hvis den ikke gendannes inden for 30 dage, ændres statussen til permanent slettet.

Relaterede links