I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Produktkapasitet i Merchant Center

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Hvis du ser etter informasjon om produktkvoter i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Du kan vise, annonsere og selge en rekke ulike produkter på Google ved bruk av produktinformasjonen du har lagt til i Merchant Center-kontoen din. Det kan imidlertid hende at antallet produkter du ønsker å vise på et gitt tidspunkt, overskrider kvoten du har tilgjengelig for å vise produkter på en bestemt måte. I så fall mottar du et varsel i Merchant Center-kontoen om at denne grensen er nådd.

Det finnes fire typer kvoter for produkter:

Sammen utgjør disse typene den totale kvoten for produkter du kan vise på Google. Hver gang du legger til et produkt, teller det opp mot kvoten din. Hvis du for eksempel ønsker å føre opp og annonsere det samme produktet på Google, teller det opp mot både kapasiteten din for oppføring av produkter og kapasiteten din for annonsering av produkter.

Hvis du sender inn flere produkter for denne bestemte bruken etter at du har nådd et kapasitetstak, blir ikke disse produktene behandlet. Du kan imidlertid sende inn disse produktene for en annen bruk, forutsatt at dette kapasitetstaket ikke er nådd ennå. Hvis du for eksempel har nådd kapasitetstaket for annonsering av produkter på Google, men ønsker å vise flere produkter, kan du velge å føre opp disse produktene i stedet for å annonsere dem. Når du har fylt den totale kvoten, kan du ikke sende inn flere produkter.

Hvis du ønsker å føre opp, annonsere eller selge flere produkter, men allerede har nådd grensen, kan du fjerne eldre produkter for å gjøre plass til nye.

Du kan også være kvalifisert for en kvoteøkning når du har nådd grensen for en bestemt type bruk. Du kan øke kvoten ved å sende inn skjemaet Merchant Center: Forespørsel om ekstra kvote for varer, feeder eller underkontoer.