Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tuotekapasiteetit Kauppiaskeskuksessa

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos haluat tietoa uuden Kauppiaskeskuksen tuotekapasiteeteista, klikkaa tästä.

Voit esittää, mainostaa ja myydä eri tuotteita Googlessa Kauppiaskeskus-tilille lisäämiesi tuotetietojen avulla. Saatat kuitenkin huomata, että et voi esittää kaikkia haluamiasi tuotteita tiettyyn aikaan, koska määrä ylittää näkymistavan kapasiteetin. Näet tällöin Kauppiaskeskus-tililläsi ilmoituksen enimmäiskapasiteetin saavuttamisesta.

Kapasiteetit on jaettu kolmeen luokkaan seuraavasti:

Näistä muodostuu kokonaiskapasiteetti, jonka perusteella tuotteesi näkyvät Googlessa. Joka kerta kun lisäät tuotteen, se lasketaan kapasiteettiisi. Jos haluat esimerkiksi listata tuotteen ja mainostaa sitä Googlessa, se lasketaan silloin tuotteiden listauskapasiteettiin sekä tuotteiden mainoskapasiteettiin.

Jos kapasiteetti on ylittynyt, siihen lisäämiäsi tuotteita ei käsitellä. Voit kuitenkin lisätä tuotteet johonkin toiseen kapasiteettiin, mikäli se ei ole täynnä. Jos esimerkiksi mainoskapasiteettisi Googlessa on täynnä mutta haluaisit silti saada lisää tuotteita näkyviin, voit listata tuotteet mainostamisen sijaan. Kun kokonaiskapasiteetti on saavutettu, et voi lisätä uusia tuotteita.

Jos haluat listata, mainostaa tai myydä lisää tuotteita mutta kokonaiskapasiteettisi on täynnä, voit tehdä tilaa uusille tuotteille poistamalla vanhoja.

Voit myös saada oikeuden lisätä kapasiteettia sen jälkeen, kun tietty kapasiteetti on täynnä. Jos haluat lisätä kapasiteettia, voit pyytää lomakkeella suurempaa tuote-, syöte- tai alatilikiintiötä Kauppiaskeskukseen.