I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Feedetikett [feed_label] (samlinger)

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Bruk attributtet for feedetikett [feed_label] for å spesifisere feedetiketten for de fremhevede produktene som er tilknyttet samlingen din.

Merk: Attributtet for feedetikett [feed_label] erstatter attributtet for produktland [product_country]. Attributtet for produktland [product_country] er avviklet og blir snart fjernet. For nye og eksisterende feeder kan du velge å bruke attributtet for feedetikett [feed_label] (hvis du bruker feedetiketter for produktfeedene dine i Merchant Center). Hvis du bruker begge attributtene, prioriteres attributtet for feedetikett foran attributtet for produktland. Hvis du ikke oppgir noe attributt, prøver vi å matche samlingen din med de mest relevante Merchant Center-feedene.

Bruksområder

Optional Valgfritt hvis du har fremhevede produkter knyttet til samlingen din.

Attributtet for feedetikett [feed_label] kan brukes til å matche samlingen din med bestemte produkter i Merchant Center-produktfeeder med feedetiketter som samsvarer.
Merk: Hvis du vil tilknytte fremhevede produkter fra flere feedetiketter i samlingen din, oppretter du flere samlinger – én per feedetikett. Dette gjør du ved å bruke produktfeeder med den samme feedetiketten.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut mer om hvordan du sender inn produktinformasjon, blant annet når og hvordan du skal sende inn verdier på engelsk.

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalt: bare ASCII-tegn)
Begrensninger 20 tegn. Må samsvare nøyaktig med feedetiketten fra produktfeeden din
Gjentatt felt Nei

Filformat

Eksempelverdi

Tekstfeeder

VINTERPRODUKTER

XML-feeder

<g:product_country>VINTERPRODUKTER</g:product_country>

Retningslinjer

Følg disse retningslinjene for å sikre at du sender inn informasjon av høy kvalitet for samlingene dine.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å kunne vise samlingen din. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir samlingen din avvist. Du får beskjed om dette på Diagnostikk-siden i Merchant Center-kontoen din.

• Du kan bare sende inn én verdi for attributtet for feedetikett [feed_label] per samling. Hvis du vil tilknytte produkter fra flere feedetiketter, kan du opprette flere samlinger – én for hver feedetikett.
  • Sørg for at feedetiketten du sender inn, er nøyaktig lik en feedetikett som er tilknyttet produktfeeden.

Anbefalte fremgangsmåter

Med følgende anbefalte fremgangsmåter kan du optimalisere samlingsinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Hvis samlingen din matcher flere fremhevede produkter enn ventet, kan du bruke attributtet for feedetikett til å spesifisere den samsvarende feedetiketten for produktfeeden som inneholder de fremhevede produktene som er tilknyttet samlingen.

Eksempler

Sofasamling

Produktinformasjon for en sofasamling
Attributt Verdi
ID [id] Sofaer2023Q1
Feedetikett [feed_label] US

Produktinformasjon for en sofasamling
Attributt Verdi
ID [id] Sofaer2023Q1
Feedetikett [feed_label] ETIKETT1