I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Kom igång med dina produkter med Shopping på YouTube

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

På YouTube har du en bra möjlighet att visa upp dina egna produkter, bli upptäckt och låta YouTube-tittare betala på din webbplats. Det finns flera sätt att visa dina produkter på YouTube, beroende på vilka program du deltar i.

Visa dina produkter på YouTube

Flöden med gratisannonser

Dina produkter som visas i gratisannonser kan vara kvalificerade att visas i shoppingupplevelser på Google, inklusive på YouTube. Se var Google visar dina gratis produktannonser på YouTube

• Betalningsupplevelsen för gratisannonser förblir oförändrad – produktlänken omdirigerar tittaren till din webbplats för köp och betalning.
  • Gratis klick räknas i rapporterna för gratisannonser i Merchant Center.
  • Om du inte är registrerad för gratisannonser kan du läsa mer här.

YouTube Shopping-flöden

Med YouTube Shopping visas dina produkter på din YouTube-kanal. Läs mer här om vilka ytor som berörs

Läs mer om hur du hanterar din butik på YouTube

Hantera dina produkter på din YouTube-kanal

Om du har en egen YouTube-kanal kan du vara kvalificerad att hantera dina produkter på din YouTube-kanal via produkthyllan och medföljande shoppingfunktioner.

Läs mer om hur du hanterar produkter på din YouTube-kanal