Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tuotteiden mainostaminen Shoppingin avulla YouTubessa

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

YouTubessa voit esitellä tuotteitasi, tavoittaa uusia asiakkaita ja tarjota YouTube-yleisölle mahdollisuuden ostaa tuotteita verkkosivustoltasi. Voit mainostaa tuotteita YouTubessa monella eri tavalla käyttämistäsi ohjelmista riippuen.

Tuotteiden mainostaminen YouTubessa

Maksuttomien listausten syötteet

Maksuttomissa listauksissa näkyvät tuotteesi voivat näkyä YouTubessa ja Googlen muissa ostopalveluissa, jos ne täyttävät ehdot. Katso, missä Google esittää maksuttomia tuotelistauksiasi YouTubessa.

• Maksuttomien listausten kassakokemus pysyy samana: tuotelinkki ohjaa katsojan sivustollesi tekemään ostoksen ja maksamaan.
  • Maksuttomat klikkaukset kirjataan Kauppiaskeskuksen maksuttomien listausten raportoinnissa.
  • Jos et ole rekisteröitynyt maksuttomiin listauksiin, lue lisää täältä.

YouTube Shopping ‑syötteet

YouTube Shoppingin avulla tuotteesi näkyvät YouTube-kanavallasi. Lue lisää alustoista täältä.

Lue lisää kaupan ylläpidosta YouTubessa.

Tuotteiden hallinta YouTube-kanavalla

Jos sinulla on oma YouTube-kanava, voit ehkä hallita tuotteitasi YouTube-kanavallasi tuotehyllyn ja siihen liittyvien osto-ominaisuuksien avulla.

Lue lisää tuotteiden ylläpitämisestä YouTube-kanavalla.