I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Kom godt i gang med at vise dine produkter med Shopping på YouTube

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

YouTube giver dig gode muligheder for at vise dine egne produkter, blive opdaget og give seerne mulighed for at betale på dit website. Du kan vise dine produkter på YouTube på flere måder, afhængigt af hvilke programmer du deltager i.

Vis dine produkter på YouTube

Feeds med gratis fortegnelser

Dine produkter, der vises i gratis fortegnelser, kan være kvalificerede til at blive vist på tværs af shoppingoplevelser på Google, bl.a. på YouTube. Se, hvor Google viser dine gratis produktfortegnelser på YouTube

• Betalingsoplevelsen for gratis optegnelser er den samme, hvor produktlinket omdirigerer seeren til dit website, hvor vedkommende kan købe og betale.
  • Gratis klik tælles med i rapportering for gratis fortegnelser i Merchant Center.
  • Hvis du ikke er tilmeldt gratis fortegnelser, kan du få flere oplysninger her.

YouTube Shopping-feeds

Med YouTube Shopping vises dine produkter på hele din YouTube-kanal. Få flere oplysninger om platforme her

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din butik på YouTube

Administrer dine produkter på din YouTube-kanal

Hvis du har din egen YouTube-kanal, er du muligvis kvalificeret til at administrere produkter på din YouTube-kanal via produkthylden og relaterede shoppingfunktioner.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer produkter på din YouTube-kanal