In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Over het LIA-partnerprogramma

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Image depicting a local inventory onboarding guide

Als verkopers hun product- en voorraadgegevens aan Google verstrekken, kunnen ze op Google worden gevonden met advertenties met lokale voorraad. Het verzamelen en indienen van deze product- en voorraadgegevens kan echter een uitdaging zijn voor verkopers die nog niet bekend zijn met voorraadfeeds of digitale advertenties.

Het partnerprogramma voor advertenties met lokale voorraad (LIA) biedt een netwerk van vooraf goedgekeurde partners die potentiële verkopers kunnen helpen om hun product- en voorraadgegevens in te dienen bij Google, zodat ze advertenties met lokale voorraad naadloos kunnen aanzetten. Deze LIA-partners helpen verkopers om sneller aan de slag te gaan met product- en voorraadgegevens via het maken, beheren en optimaliseren van feeds die speciaal zijn ontworpen voor omnichannel-verkopers die gebruikmaken van advertenties met lokale voorraad.

Partnertypen: