Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Paikallisten tuotemainosten (PTM) kumppaniohjelma

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Image depicting a local inventory onboarding guide

Kun jälleenmyyjä toimittaa Googlelle tuote- ja varastotietojaan, se sallii tuotteiden näkymisen Googlessa paikallisissa tuotemainoksissa. Tuote- ja varastotietojen kerääminen ja lähettäminen voi kuitenkin olla haastavaa jälleenmyyjille, joille varastosyötteiden käyttäminen tai digitaalinen mainonta ei ole vielä tuttua.

Paikallisten tuotemainosten (PTM) kumppanuusohjelma tarjoaa etukäteen hyväksyttyjen kumppanien verkoston, joka auttaa potentiaalisia jälleenmyyjiä siirtämään tuote- ja varastotietonsa Googleen. Siten uudet jälleenmyyjät voivat ottaa paikalliset tuotemainokset käyttöön saumattomasti. PTM-kumppanit auttavat jälleenmyyjiä toimittamaan tuote- ja varastotietoja nopeammin syötteiden luomis-, hallinnointi- ja optimointityökaluilla, jotka on suunniteltu varta vasten paikallisia tuotemainoksia käyttäville monikanavaisille kauppialle.

Kumppanityypit: