I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik legger du til produkter direkte i Merchant Center

Et egendefinert ikon for Merchant Center Next-artikler

Hvis du ser etter informasjon om å legge til produkter direkte i den eldre versjonen av Merchant Center, kan du klikke her.

Du kan legge til produktinformasjon i Merchant Center uten å måtte legge til en ny produktfil. Du kan legge inn detaljert produktinformasjon direkte i et skjema i Merchant Center. Dette alternativet er nyttig når du vil legge til ett eller noen få produkter i Merchant Center.

På denne siden

Hurtigsvar

Hvordan legger jeg til eller oppdaterer produkter direkte i Merchant Center?

Når du velger dette alternativet, legger du inn produktinformasjonen din direkte i Merchant Center via et redigeringsprogram på nettet. Du bruker produktredigeringen til å legge til bilder, priser og annen informasjon som er nødvendig for å vise produktet ditt på Google.

Denne metoden for å legge til produkter kan brukes sammen med andre alternativer for opplasting av produktinformasjon.

Kan jeg legge til flere produkter samtidig?

Nei. Du kan bare legge til ett produkt om gangen når du bruker produktredigering på nettet i Merchant Center.

Kom i gang

Step 1 Gå til Produkter An icon for the Products in Merchant Center. i Merchant Center-kontoen din.

Step 2 Klikk på Legg til produkter under «Alle produkter».

Step 3 Velg alternativet Legg til ett og ett produkt.

Step 4 Legg inn produktinformasjonen i skjemaet. Finn ut mer om produktinformasjonen som må legges til.

Step 5 Velg Lagre når du har fylt ut produktinformasjonen. Hvis du vil legge til et annet produkt, velger du Lagre og legg til nytt.

Tips: Hvis du må oppdatere produktinformasjonen, klikker du på tittelen til det aktuelle produktet i «Alle produkter»-listen. Finn ut mer om oppdatering av produktinformasjon i Merchant Center.

Fremgangsmåten videre

• Vi gjennomgår produktene dine for å kontrollere at de er fullstendige og i tråd med retningslinjene, og for å informere deg om eventuelle problemer med produkter som synkroniseres med kontoen din.
  • Du kan sjekke publiseringsstatusen for hvert enkelt produkt på «Produkter»-siden (i «Status»-kolonnen). Hvis det er enkelte produkter du ikke vil vise, kan du også endre synligheten for produktene. Finn ut mer om å sjekke synligheten og statusen for produkter i Merchant Center.

Løs problemer

Det finnes produktproblemer som må løses før kundene kan se produktene dine på Google. Du kan se alle problemene med produktinformasjonen din på «Handling kreves»-fanen under «Produkter» i Merchant Center.

Hvert problem på produktnivå har også en «Finn ut mer»-link med konkret veiledning om hvordan du kan løse problemet. Finn ut mer om problemer i Merchant Center.