I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Så här får du support om du använder en plattform som inte tillhör Google

En anpassad ikon för Merchant Center Classic och Merchant Center Next.

Om du främst använder en annan plattform än Merchant Center (till exempel GoDaddy eller WooCommerce) för att driva ditt detaljhandelsföretag online via Google, kan du behöva använda den plattformens support för att lösa problem med ditt konto. Här är några populära plattformar från tredje part och länkar till resurser som kan vara till hjälp:

Plattform Resurs
BigCommerce Support
Cafe24 Support
GoDaddy Support
LojaIntegrada Support
Prestashop Support
STORES Support
Wix Support
WooCommerce Support

Resurser i det här hjälpcentret

I vissa fall kan du behöva vidta åtgärder i ditt länkade Merchant Center-konto, även om du främst använder en annan plattform. Här följer en lista över undantagen:

Kampanjer

Du kan behöva använda Merchant Center för att välja bort kampanjer. Läs mer om hur du skapar och hanterar kampanjer med tredjepartspartner.

Policy

Om du kontaktar supporten angående policyproblem eller kontoavstängningar kan representanterna hänvisa dig till Merchant Center för att göra ändringar i ditt konto.