I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik får du brukerstøtte hvis du bruker en plattform utenfor Google.

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Hvis du hovedsakelig bruker en annen plattform enn Merchant Center (f.eks. GoDaddy eller WooCommerce) til å drive nettbutikken din via Google, kan det hende du må sjekke brukerstøttetilbudet på den aktuelle plattformen for å få hjelp med å løse problemer med kontoen din. Her er noen populære tredjepartsplattformer og linker til ressurser som kan være til hjelp:

Plattform Ressurs
BigCommerce Brukerstøtte
Cafe24 Brukerstøtte
GoDaddy Brukerstøtte
LojaIntegrada Brukerstøtte
Prestashop Brukerstøtte
STORES Brukerstøtte
Wix Brukerstøtte
WooCommerce Brukerstøtte

Ressurser i denne brukerstøtten

I enkelte tilfeller kan det hende du må gjøre noe i den tilknyttede Merchant Center-kontoen din, selv om du primært bruker en annen plattform. Her er en liste over unntakene:

Promoteringer

Du må kanskje bruke Merchant Center for å velge bort promoteringer. Finn ut mer om hvordan du oppretter og administrerer promoteringer med tredjepartspartnere.

Retningslinjer

Hvis du kontakter brukerstøtten angående problemer knyttet til retningslinjene eller kontosperringer, kan medarbeidere henvise deg til Merchant Center for å gjøre endringer i kontoen din.