In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Support krijgen als u een niet-Google-platform gebruikt

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Als u voornamelijk een ander platform dan Merchant Center gebruikt (zoals GoDaddy of WooCommerce) om uw online winkel te runnen via Google, moet u nagaan welke support dat platform biedt om problemen met uw account op te lossen. Hieronder vindt u enkele populaire platforms van derden en links naar bronnen die u kunnen helpen:

Platform Bron
BigCommerce Support
Cafe24 Support
GoDaddy Support
LojaIntegrada Support
Prestashop Support
STORES Support
Wix Support
WooCommerce Support

Bronnen in dit Helpcentrum

In sommige gevallen moet u actie ondernemen in uw gekoppelde Merchant Center-account, ook als u voornamelijk een ander platform gebruikt. Hier volgt een lijst van deze uitzonderingen:

Promoties

Misschien moet u Merchant Center gebruiken om u af te melden voor promoties. Meer informatie over hoe u promoties bij externe partners maakt en beheert

Beleid

Als u bij beleidsproblemen of opschortingen van accounts contact opneemt met support, kunnen medewerkers u doorsturen naar Merchant Center om wijzigingen aan te brengen in uw account.